Gazeta recomandă: Crăciun şi Revelion la Casa Seciu

Vlad Preda -

Gazeta recomandă: Crăciun şi Revelion la Casa Seciu

Dintre numeroasele oferte pentru petrecerea Crăciunului şi a nopţii de Revelion câteva merită o atenţie deosebită. Vă propunem, de data aceasta, Complexul Turistic Casa Seciu, o locaţie tradiţională, dar şi modernă totodată, mult apreciată de prahoveni şi nu numai, pentru preparatele şi băuturile de calitate, pentru raportul calitate/preţ foarte bun şi, nu în ultimul rând, pentru arealul pitoresc şi prijeliştea spectaculoasă pe care le oferă locaţia, situată pe frumoasele dealuri ale Boldeştiului.
Casa Seciu este soluţia perfectă pentru petrecerea Crăciunului. Pachetul include masa tradițională (gustare festivă, fel principal, desert) cu open bar, muzică aleasă asigurată de formația Magic Star și multe surprize (excelente!) la tariful special de 150 lei/persoană.
Pe 31 decembrie Casa Seciu organizează, în 3 dintre saloanele deosebite ale unităţii, un Revelion exclusivist, cu cele mai rafinate preparate, open bar, show de artificii și entertainment asigurat de formația Magic Star, alături de multe surprize (excelente!) la tarife începând de la 225 lei/persoană. Mai multe detalii puteţi afla aici.