Craioveanul Bărboianu nu mai iese din curtea vilei sale din Cetatea Băniei și… joacă tenis cu piciorul, acolo, cu finul ploieștean Valentin Lazăr! Cât o fi fost scorul în „meciul” Petrolul – Dinamo?

Dragos Trestioreanu -

Craioveanul Bărboianu nu mai iese din curtea vilei sale din Cetatea Băniei și… joacă tenis cu piciorul, acolo, cu finul ploieștean Valentin Lazăr! Cât o fi fost scorul în „meciul” Petrolul – Dinamo?

Astăzi, 18 martie 2020, la partea de „Story” de pe o binecunoscută rețea de socializare, rețea și mai folosită acum, de când cu starea de urgență generată de pandemia de coronavirus, al doilea căpitan al Petrolului, craioveanul de origine Ștefan Bărboianu (foto, cu spatele), a postat un scurt video făcut în curtea vilei sale dintr-un cartier al Cetății Băniei. Postare prin care dovedește că respectă întrutotul indicațiile de genul #stăm acasă! Om serios, Bărboianu s-a „refugiat” în Oltenia, acolo unde va mai rămâne până pe 22 martie, dată la care va afla dacă se va prezenta a doua zi la antrenamente la Ploiești sau va continua să rămână la domiciliul său din Craiova natală. Până atunci, pentru ca izolarea impusă să nu-i fie prea apăsătoare, Fane l-a invitat la el acasă pe un fotbalist de la Dinamo, ploieșteanul Valentin Lazăr, și profită de ocazie, mai punând-o de un… tenis cu piciorul, asistați pe terenul improvizat în curtea vilei sale – după cum se vede în ilustrația de sus – de către micuțul fiu al mijlocașului de bandă.

Între Ștefan Bărboianu și Vali Lazăr există o relație strânsă mai veche, cel dintâi cununându-l pe prahovean și fiind și nașul copiilor acestuia. Dacă Bărboianu este legat și de Ploiești, el mai stând în oraș și pe vremea când juca la Astra, Lazăr – ex-component al SC FC Petrolul pe vremea mandatului FSLI Petrom – a fost mai atras de… București. Iar asta odată ce a fost transferat la Sportul Studențesc și a trecut apoi la Dinamo. Un club la care a revenit nu demult, din zona arabă. Din câte îmi amintesc, la un moment dat, se pusese problema ca „Lăzărică” să se întoarcă la Petrolul, dar atracția Bucureștiului l-a determinat, așa s-a speculat parcă pe-atunci, să refuze oferta unui club care, ulterior, a și intrat însă în faliment!

Foto: Facebook și www.fcpetrolul.ro