Credite cu acte false. Documente măsluite chiar de reprezentantul băncii

Redactia -

Credite cu acte false. Documente măsluite chiar de reprezentantul băncii

Dosar penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată,  instrumentat de polițiștii prahoveni. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

 Polițiști ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice efectuează cercetări într-un dosar penal care vizează o femeie de 45 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată (trei acte materiale). Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, cu propunere de emitere a rechizitoriului și sesizare a instanței competente a soluționa cauza.

Publicitate

Din cercetări au rezultat indicii că aceasta, în calitate de agent de vânzări la o societate financiară nebancară, ar fi determinat trei persoane să solicite împrumuturi, în baza unor adeverințe de salariat falsificate de ea, precum şi a unor declarații false date în fața unui notar public.

Ulterior, aceasta a participat efectiv la inducerea în eroare a reprezentanţilor societății, producând un prejudiciu, în valoarea totală de 18.000 lei, recuperat în totalitate pe parcursul cercetărilor.