Creditul fără venit lunar: cum funcționează?

Daniel Dimache -

Creditul fără venit lunar: cum funcționează?

Un credit fără venit lunar este o soluție rezervată familiilor sau persoanelor afectate de o situație profesională precară sau greu de gestionat. Într-adevăr, antreprenorii, angajații cu contracte pe durată determinată sau contracte temporare sau chiar șomerii sunt, din păcate, excluși de la așa-numitele soluții de finanțare „tradiționale”. Datorită creditelor fără venit lunar, această afirmație devine istorie.

Cu alte cuvinte, atunci când dorești să apelezi la un credit de acest tip, organizația vizată de solicitarea ta nu va cere nicio dovadă referitoare la situația ta profesională. Celebrele „ultimele 3 adeverințe de salariu” nu vor fi așadar necesare pentru a obține suma de bani la alegere în timp record.

Obține un credit fără venit lunar: este o posibilitate

Adesea, când vorbim despre termenii credit fără venit lunar sau credit rapid direct pe card, ne imaginăm că nu există cu adevărat o soluție de acest tip. Noi vă asigurăm că există, dar are dezavantajul că este adesea mai scump decât alte împrumuturi, se face pe o perioada scurtă de timp și este limitat la o suma destul de modestă, dar suficientă pentru a vă acoperi o nevoie urgentă.

Pentru a obține un credit fără venit lunar, creditorul îți va solicită să prezinți următoarele documente:

Cartea de identitate;

dovada locuinței ;

extras bancar.

Cum să obții credit fără venit lunar dacă ești șomer

Șomerii sunt o categorie aparte și, de multe ori, nu vor primi decât refuzuri la cererile de împrumut către unitățile bancare. Cu toate acestea, acest fenomen nu este inevitabil. Datorită ofertelor disponibile pe diferite site-uri de încredere, poți aplică pentru microcredite sau credite dedicate persoanelor afectate de o situație profesională dificilă.

Microcreditele îți permit să obții o suma maximă de la 1000 la 5000 de lei și dobânzi atractive. În plus, poți selecta valoarea ratelor tale lunare, precum și durata creditului direct de pe platforma online a organizației.

În orice caz și indiferent de ce credit fără venit lunar alegi, este esențial să verifici condițiile acestuia din urmă și mai ales să verifici că poți rambursa ratele lunare într-un mod sustenabil.

Simulatorul online, cel mai bun prieten al tău pentru a-ți găsi creditul

În fine, nu ezita să folosești simulatoarele online pentru a găsi unitățile care oferă cele mai interesante condiții în materie de credit de nevoi personale fără venit lunar.

Acestea îți vor arăta toate ofertele de împrumut disponibile pe piață și vor compară prețurile fiecăreia dintre aceste oferte.

Cum să faci un credit fără venit lunar

Pentru a contracta un redit fără venit lunar, trebuie doar să indici preferințele (suma ratelor lunare și durata împrumutului) înainte de a selecta oferta dorită. Vei fi apoi invitat să întocmesti contul unui solicitant folosind anumite informații valabile (cele din cartea de identitate, dovadă adresei erc.).

În continuare, organizația îți va prezența un răspuns de principiu în câteva minute. În cele din urmă, trebuie doar să validezi cererea. Trimiterea unui extras de cont bancar va fi suficientă pentru a garanta transferul banilor cât mai repede posibil.