Crin a deschis campania pentru europarlamentare la Ploieşti (Galerie foto)

Redactia -

Crin a deschis campania pentru europarlamentare la Ploieşti (Galerie foto)

Duminică, 27 aprilie, peneliştii au decshis campania pentru europarlamenatre la Ploieşti. Organizaţiile judeţene din Dâmboviţa, Giurgiu, Ialomiţa, Argeş, Teleorman, Călăraşi şi Prahova au sunat adunarea, la Sala Sporturilor Olimpia din Ploieşti, devenită neîncăpătoare în condiţiile în care peste 3.000 de membri de partid au venit pentru lansarea oficială a candidaţilor la Alegerile pentru Parlamentul European din 25 mai 2014.

Într-o atmosferă extrem de animată, cu scandări şi aplauze ale celor prezenţi, preşedintele PNL, Crin Antonescu a prezentat, cu această ocazie, candidaţi ai partidului pe locurile eligibile: Adina Vălean, Norica Nicolai, Renate Weber, Ramona Mănescu, Cristian Buşoi şi Eduard Hellvig. Discursurile şefului Partidului Naţional Liberal, ale şefilor de filiale judeţene, printre care şi prahoveanul Mircea Roşca, ale candidaţilor au avut arătat clar care este adversarul numărul unu al liberalilor, la alegerile din acest an, inclusiv la prezidenţiale: PSD-ul lui Victor Ponta.

Cei prezenţi şi-au asumat un target de 25% la europarlamentare, în timp ce Crin Antonescu a amintit de intenţia de a demisiona dacă liberalii nu vor ajunge la măcar 20 de precente. Toată acţiunea s-a desfăşurat sub lozinca „Susţine EuroCampionii” , în prezenţa unei cupe a… campionilor europeni aşezată hiar în mijlocul sălii. Dintre domni bine la cravată, îmbrăcaţi ca de sărbătoare şi doamne frumoase şi interesante amintim câteva prezenţe inedite: preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus şi crainicul adunării, Mihai Morar. Vă prezentăm, în continuare, câteva imagini de la lansarea candidaţilor de la Ploieşti.

{AG}pnl 27 04{/AG}