Cristi Vlad recunoaște că Grozavu i-a dat afară, unilateral, pe Bolboașă, Antoche și Arnăutu! Președintele Petrolului, bucuros de revenirea în lot a lui Prunescu

Dragos Trestioreanu -

Cristi Vlad recunoaște că Grozavu i-a dat afară, unilateral, pe Bolboașă, Antoche și Arnăutu! Președintele Petrolului, bucuros de revenirea în lot a lui Prunescu

În urma proliferării zvonului potrivit căruia antrenorul principal al  divizionarei secunde FC Petrolul Ploiești, Leo Grozavu, ar fi decis scoaterea din lot a trei fotbaliști care au concurat la promovarea din vară, în Liga a II-a, fiind vorba despre Mirel Bolboașă, Paul Antoche și Sergiu Arnăutu, șeful executiv al clubului găzarilor, Cristi Vlad, a percutat, recunoscând, oficial, decizia dură Apoi, a făcut cunoscut și numele celui care a decis-o de unul singur, după cum se deduce din declarația oferită www.gazetaph.ro.

Președintele Cristi Vlad a precizat, oficial, că „a fost o decizie a antrenorului Leo Grozavu, acesta înaintându-ne un referat prin care solicită excluderea din lot, pe termen nelimitat, a celor trei jucători (n.r. – Bolboașă, Antoche și Arnăutu). Vom analiza motivele care au dus la această măsură, iar ei rămân, momentan, să se pregătească separat”.

Cât privește revenirea în lotul echipei de seniori a Petrolului a fundașului central Jean Prunescu, cel care a prins pe teren 20 de minute, pe final, în amicalul de la Brazi, cu Astra 2, scor 6-3, același Cristi Vlad a afirmat: „Mă bucură faptul că Leo Grozavu a ajuns la concluzia că are nevoie de serviciile unui jucător precum Jean Prunescu, rechemându-l la prima echipă, și aștept să-l văd cât mai repede printre titularii echipei noastre”!

Tot fostul căpitan al trupei „lupilor” a avut o scurtă declarație, cu același prilej, și cu privire la meciul oficial de miercuri, 17 octombrie 2018, ora 19.30, cu CS Mioveni:  „Este clar că nu mai avem voie să facem pași greșiți și aștept astfel să vedem un joc consistent din partea echipei noastre, unul pe măsura condițiilor ce sunt oferite pentru atingerea obiectivului pe care ni l-am propus, adică promovarea”.

Foto: www.libertatea.ro