Cristi Vlad: „Tavi Grigore răspunde 100% de alegerea jucătorilor pentru meciuri, deoarece stă cu ei toată săptămâna!”

Dragos Trestioreanu -

Cristi Vlad: „Tavi Grigore răspunde 100% de alegerea jucătorilor pentru meciuri, deoarece stă cu ei toată săptămâna!”

În urma – hai să le zic – reclamațiilor de pe rețelele de socializare, culminând cu strigătele… „Demisia, demisia!”, dinspre tribuna 2 a arenei Ilie Oană, în repriza sercundă a derbiului dintre FC Petrolul și AFCM Alexandria, reclamații cu privire la jocul prestat, până în prezent, de către „galben-albaștri”, precum și în ceea ce privește insistența folosirii anumitor jucători în dauna altora, trimiși des în tribună sau ținuți pe bancă ori folosiți prea puțin, pe final de partide, l-am întrebat pe președintele executiv Cristian Vlad dacă există un unic decident asupra alegerii fotbaliștilor și a tacticii de joc.

„Evident, că unicul care decide asupra lotului de jucători și al primului 11, de la meciuri, ca și asupra schimbărilor făcute pe parcursul unui joc, este antrenorul principal Octavian Grigore” – a ținut să precizeze șeful executiv al clubului găzarilor, adăugând că „este și firesc să fie așa, deoarece Tavi Grigore e cel care stă toată săptămâna cu jucătorii, la antrenamente, alegându-i astfel pe cei pe care îi consideră cei mai în formă pentru un meci sau altul”.

Președintele Cristi Vlad a mai ținut să sublinieze și că, „așa cum decizia de alegere a jucătorilor, a înlocuirilor și a tacticii care urmează a fi adoptată pe teren îi aparțin exclusiv lui Tavi, tot așa el are asupra sa și responsabilitatea rezultatelor, ținând cont, evdient, de obiectivul asumat de la bun început, adică promovarea”. Tot oficialul Petrolului a încheiat afirmând că, „până în prezent, echipa este în grafic, iar formațiile din Alexandria și Saelele nu se poate spune că ar avea un atu față de noi. Vor mai juca și între ele, vor mai fi meciuri destule și în retur, nimic nefiind decis încă. Noi mergem înainte cu aceeași ambiție și ne dorim să avem toți suporterii de partea noastră, fiind doar primele puncte pierdute până acum. Deci, eu zic că rezultataele susțin munca antrenorului principal”.

Foto: www.ph-online.ro