Cristian Pușcaș a fost prezentat oficial de FC Petrolul. Va fi văzut mai mult la lucru la Lara

Dragos Trestioreanu -

Cristian Pușcaș a fost prezentat oficial de FC Petrolul. Va fi văzut mai mult la lucru la Lara

Așa cum www.gazetaph.ro a făcut cunoscut luni seara, pe 21 ianuarie 2019, un nou transfer al echipei FC Petrolul Ploiești (locul 3 în al doilea eșalon) este mijlocașul central Cristian Pușcaș, cel care a rămas liber de contract, iarna aceasta, în urma unei masive restructurări de efectiv la trupa antrenată de Dan Alexa, Dunărea Călărași, și a semnat pe doi ani și jumătate.

Pușcaș, care a fost prezentat oficial, astăzi, 23 ianuarie, pe siteul www.fcpetrolul.ro, are un CV foarte bun pentru Liga a II-a de fotbal, a jucat destule meciuri în tur la Dunărea, începând ca titular campionatul în curs de pe prima scenă. Cum clasarea de la finele anului i-a nemulțumit pe oficialii călărășeni, Alexa a schimbat acum aproape tot lotul, una dintre „victime” fiind și nou-venitul de la Petrolul. În paranteză fie spus, la Călărași a fost adus un fost petrolist din returul primului sezon de după promovare al SC FC Petrolul, 2011-2012,  fundașul stânga tunisian Selim Ben Djemia, fost internațional, acum în vârstă de aproape 30 de ani, pe care îi va împlini spre sfârșitul lunii, pe 29.

Cristi Pușcaș (25 de ani) este mijlocaș central de formație, dar poate fi folosit și ca fundaș central, grație înălțimii sale de 1,88 metri. Fotbalistul originar din Reghin a bifat două selecții la echipa națională de juniori „U 19” și este o achiziție de apreciat pentru Petrolul, aflată acum în Liga 2, iar asta câtă vreme el are, până acum, 134 de meciuri jucate în toate competițiile din România, incluzând și prezențe în cel dintâi eșalon din Islanda. A marcat în țară de 14 ori și de trei ori în competițiile din țara nordică.

Foto: www.fcpetrolul.ro