CS Activ Prahova Ploiești debutează acasă, la Sala „Olimpia”, în sezonul 2023-2024 al Diviziei A de handbal feminin

Redactia -

CS Activ Prahova Ploiești debutează acasă, la Sala „Olimpia”, în sezonul 2023-2024 al Diviziei A de handbal feminin
A sosit momentul ca fanii handbalului să simtă din nou pasiunea și intensitatea jocului, deoarece sezonul 2023-2024 al Diviziei A de handbal feminin își dă startul în acest weekend. Printre echipele care promit spectacol pe parchet, se numără și echipa Consiliului Județean Prahova, CS Activ Prahova Ploiești.
 
Echipa CS Activ, care va evolua sub comanda antrenorilor Dobrescu Dragoș, Comendant Robert și Dumitru Alina, își va face debutul sezonului în propriul fief, la Sala Sporturilor ,,Olimpia” din Ploiești. Adversarele lor, CSU Neptun Constanța, vor veni cu siguranță cu intenția de a oferi un meci de neuitat, punându-i la încercare pe gazde încă din prima etapă.
 
Duminică, 10 septembrie, ora 17:00, este momentul în care sala va răsuna de încurajările suporterilor și de aplauzele pentru fiecare reușită pe teren. Acesta va fi un meci cu miză, nu doar pentru punctele puse în joc, ci și pentru moralul și încrederea celor două echipe în startul acestei competiții.
 
„Așadar, fie că ești un fan înfocat sau doar un iubitor de sport, nu rata această confruntare! Te așteptăm să susții echipa de handbal a Județului Prahova și să te bucuri de un adevărat spectacol sportiv!”, transmite Consiliul Judeţean Prahova.