Echipa prahoveană de fotbal de pe locul 2 din ierarhia Seriei a V-a a Ligii a III-a a rămas fără antrenor, după numai cinci meciuri! Să fi fost cu ghinion cele… 13 puncte bifate, până în prezent, de antrenorul Marius Vișan?

Dragos Trestioreanu -

Echipa prahoveană de fotbal de pe locul 2 din ierarhia Seriei a V-a a Ligii a III-a a rămas fără antrenor, după numai cinci meciuri! Să fi fost cu ghinion cele… 13 puncte bifate, până în prezent, de antrenorul Marius Vișan?

CS Blejoi, una dintre cele trei echipe prahovene din Seria a V-a a Ligii a III-a de fotbal, a pornit în forță noua ediție de campionat, acumulând maximum de puncte în primele patru etape, 12, a marcat de 11 ori și a primit numai un singur gol. A devenit lider solitar în ierarhie, cu un golaveraj mai bun decât o altă echipă din județ, CSO Plopeni, care bifase același număr de puncte. În a cincea etapă, a urmat o partidă apreicată drept facilă de către iubitorii fotbalului, cea cu „lanterna roșie”, KSE Târgu Secuiesc: 1 punct, un gol înscris și 7 primite. Însă, cine știe din ce motive, CS Blejoi nu a reușit să câștige ]n daunma covăsnenilor, terminând confruntarea de pe propriul teren cu scorul de 2-2. Asta după ce oaspeții conduseseră cu 1-0 și egalaseră ulterior remontadei prahovenilor, dintr-un penalti! Chiar dacă ar mai fi fost timp de obținerea unui succes al Blejoiului, remiza s-a consemnat la final, totuși!

Drept urmare, echipa antrenată de brezeanul Marius Vișan (foto sus, în stânga), instalat pe 12 aprilie 2022, a căzut pe locul secund, cu 13 puncte. Și-a primit într-un meci jucat, repet, acasă dublul golurilor încasate în precedentele patru dueluri! Mergând fără sincope, în schimb, CSO Plopeni s-a impus, tot acasă, și a devenit lider solitar, la rândul său, cu 15 puncte. Dar și cu un golaveraj (încă) inferior celor de la CS Blejoi, adică 9-2 față de 13-3. Trupa de la Blejoi are cel mai bun atac din serie, 13 goluri marcate, și a doua apărare, trei primite, cu unul mai mult decât plopenarii. Ierarhia s-a „rupt” deja, între primele două clasate și a treia și a patra (ultimele două cu câte șapte puncte și despărțite de golaveraj) fiind opt, respectiv 6 puncte. De remarcat că echipele prahovene sunt plasate în primele patru locuri dintre cele 10 ale ierarhiei la zi a Seriei a V-a: CSO Plopeni (locul 1), CS Blejoi (2) și nou-promovata CS Păulești (4). Surse apropiate clubului blejoian ne-au adus la cunoștință că acesta va da un comunicat în care va explica natura și modalitatea divorțului dintre părți, după numai cinci etape și un bilanț pozitiv! Până la alegerea și numirea unui alt tehnician principal, de antrenamente și de derbiul de la Plopeni, contra CSO, din runda cu numărul șase, se va ocupa… team managerul Irinel Dumitru (foto sus, în dreapta), consiliat de către managerul sportiv numit pe 7 ianuarie a.c., ex-petrolistul posesor de licență A Cristian Vlad (foto jos).

Foto: www.liga2.prosport.ro