Divizionara C prahoveană CS Blejoi i-a reziliat contractul fiului unui fost antrenor al echipei. Cezar Mihalache se întorsese, în vară, în Prahova de la o nou-promovată în L2, CSA Steaua!

Dragos Trestioreanu -

Divizionara C prahoveană CS Blejoi i-a reziliat contractul fiului unui fost antrenor al echipei. Cezar Mihalache se întorsese, în vară, în Prahova de la o nou-promovată în L2, CSA Steaua!

Potrivit lui Paul Mâinea (foto jos), managerul sportiv al CS Blejoi (locul 5 la finele anului în curs, în sezonul regular al campionatului Seriei a V-a din Liga a III-a), conducerea grupării de lângă Ploiești s-a înțeles cu fotbalistul ofensiv Cezar Mihalache (foto sus) să rezilieze, amiabil, contractul semnat în vara lui 2021 de către părți. Asta după ce Mihalache se despărțise de CSA Steaua București, formație la a cărei promovare în eșalonul secund contribuise și el. Însă, din varii motive, fiul prahoveanului Dragoș Mihalache, alias Norman, ex-antrenor principal la CS Blejoi, nu s-a putut acomoda la fosta trupă a tatălui său. Fapt care a condus, așa cum scriam mai sus, la o despărțire după numai șase luni, deși angajamentul fusese semnat până vara viitoare.

„S-a apreciat că 160 de minute în șase meciuri, în două ca titular, iar în patru a intrat din postura de rezervă, un singur gol, ultimul, bifat în minutul 84, în etapa a doua, acasă cu CSO Plopeni, intrat pe teren în minutul 80, scorul final fiind 4-0, a reprezentat prea puțin pentru un jucător venit de la o echipă ce-a promovat în liga a doua!” – iată motivul oficial pentru care conducerea blejoienilor a decis să discute cu Mihalache jr. în privința unei despărțiri. Una care a fost acceptată și de către Cezar. Astfel, la CS Blejoi s-a început iarna cu o primă reziliere de contract. De urmărit și dacă vor mai fi și altele și dacă locul lui Mihalache jr. va fi luat de către un nou transfer, în această  vacanță.

Foto: Facebook CS Blejoi