Gazeta de Prahova

CS Mioveni respectă liderul Seriei a III-a a Ligii a III-a!

Sport

Dragos Trestioreanu

În mod obișnuit, „satelitul” divizionarei secunde CS Mioveni, fostă grupare de prim eșalon, evoluează acasă pe o arenă mai mică situată în Colibași. De data aceasta, dovedind respect față de noul lider al Seriei a III-a a Ligii a III-a, FC Petrolul Ploiești, pe care l-au eliminat din „16”-imile Cupei României de-abia după executarea loviturilor de departajare, scor: 5-4, oficialii clubului argeșean au mutat partida din localitatea în care se construiesc autoturismele Dacia pe stadionul pe care joacă Roberto Ayza și coechipierii lui. Mai precis, unul omologat și pentru dispute din Liga 1.

Astfel, găzarii vor avea parte de condiții mult mai bune de joc, la fel și galeria lor, care se va deplasa la Mioveni – putând lua loc într-o tribună la nivel de prim eșalon – pentru confruntarea de vineri, 3 noiembrie 2017, ora 14.00, din etapa a XI-a. Formația gazdă ocupă penultimul loc din ierarhia Seriei a III-a, cu doar 6 puncte, după 2 victorii și 7 eșecuri, având un golaveraj negativ: 7-21.

Foto: www.gazetademioveni.ro și www.fcpetrolul.ro

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline