Căsătorii de probă și premii surpriză pentru îndrăgostiți la Ploieşti Shopping City

Redactia -

Îndrăgostiții din Ploiești își pot demonstra dragostea într-un mod inedit de Valentine’s Day: în perioada 14 – 16 februarie aceștia pot spune „DA” în cadrul căsătoriilor de probă organizate în Ploiești Shopping City, în premieră pentru județul Prahova. Maeștrii de ceremonie vor fi VJ Liza și VJ Mihaela de la UTV, iar cei ce vor renunța la burlăcie pentru o zi vor primi mărturii pentru a-și aminti de ziua cea mare: certificat de căsătorie, fotografii, dar și cadouri surpriză.

Afis_Valentines_Day_Ploiesti_Shopping_CityÎn weekend-ul dedicat Zilei Îndrăgostiților, Ploiești Shopping City îi așteaptă pe prahoveni să se bucure de trei zile speciale. Cuplurile au ocazia să se căsătorească neoficial, iar cei care s-au hotărât să facă pasul cel mare vor avea parte de un ceremonial special. Aceștia își pot uni destinele într-un decor tematic în fața celor doi „ofițeri ai stării civile” – VJ Liza și VJ Mihaela, cele două vedete UTV, care vin special la Ploiești Shopping City pentru a se întâlni cu fanii lor.

Pe lângă certificatul de căsătorie obținut și fotografiile primite pe loc, cei care fac marele pas se vor bucura și de cadouri precum bijuterii, cosmetice, decorațiuni, bilete la patinoar, vouchere pentru cumpărături sau cine romantice. În plus, cuplurile pot câștiga și un aparat foto oferit de Altex, pe baza voturilor publicului primite la fotografiile din cadrul ceremoniei de căsatorie, urcate pe pagina de Facebook a mall-ului. Îndrăgostiții care vor petrece Valentine’s Day la Ploiești Shopping City pot profita și de oferta „Buy One, Get One Free”, valabilă în perioada 14 – 16 februarie, în toate cafenelele din centrul comercial.

Weekend-ul de Valentine’s Day reprezintă și startul concursului „Formula Iubirii”, prin intermediul căruia vizitatorii mall-ului vor avea ocazia să câștige una dintre excursiile oferite de BIBI Touring în străinătate și în țară, prin tragere la sorți. Clienții se pot înscrie la tombolă până la mijlocul lunii martie prin cumpărături de minim 150 de lei.