Cătălin Burlacu şi-a văzut visul cu ochii: s-a născut fetiţa sa, Ilinca Maria!

Redactia -

La vârsta de 35 de ani, fostul internaţional ieşean Cătălin Burlacu (foto; www.gsp.ro), căpitanul campioanei en-titre a baschetului masculin autohton, CSU Asesoft, a trăit joi, 4 octombrie 2012, la 8.00, cel mai frumos moment din viaţa sa, soţia-i ploieşteancă, Oana, născând-o pe Ilinca Maria, o mândreţe de fetiţă, care a primit nota 10, are 3 kilograme şi 50 de centimetri, plus un viitor frumos înainte. Fericitul tată şi-a amânat cu 24 de ore plecarea spre Constanţa, acolo unde vineri, 5 octombrie, CSU Asesoft va oferi replica nou-promovatei Farul, în prima etapă a Ligii naţionale de baschet masculin, într-un meci ce va fi preluat în direct, de la 17.00, de „DigiSport1”.

Foarte fericit şi, totodată, cuprins de emoţiile naşterii fiicei sale, proaspătul tată a declarat pentru www.ph-online.ro că „simt cea mai mare împlinire sufletească. Întotdeauna mi-am dorit un copil. Este un sentiment greu de descris. Nu mă gândesc acum dacă s-a născut o viitoare stea a baschetului feminin, tot ce-mi doresc, ca părinte, fiind ca ea să fie sănătoasă şi frumoasă. Cu siguranţă, făcând parte dintr-o familie de sportivi, va practica un sport, dar va fi alegerea ei şi nu ştiu dacă va fi baschet sau altceva”!

Maria Ilinca a venit pe lume, spre marea bucurie a părinţilor săi, la Spitalul Regina Maria, din Bucureşti, şi va primi cu siguranţă drept prim cadou, de la tatăl ei, un succes, la Constanţa, la debutul Asesoftului în noul sezon al primului eşalon.