Cum alegem o pereche de blugi potriviti

Daniel Dimache - Life

Cum alegem o pereche de blugi potriviti

Doamnele si domnisoarele au la dispozitie o gama foarte larga de blugi din care pot alege in prezent. Foarte important de stiut insa este faptul ca nu pe toate femeile se aseaza la fel aceste piese vestimentare. De exemplu, blugii skinny nu sunt recomandati pentru orice tip de conformatie. Asadar, in randurile ce urmeaza exista cateva sfaturi practice si simple pe care trebuie sa le urmeze cele care inca nu si-au definit un stil clar.

Blugii prea stramti trebuie evitati

De regula, denimul este un material care se intinde. Asta nu inseamna insa ca din dorinta de a obtine look-ul perfect femeile trebuie sa aleaga o marime mai mica de blugi, doar pentru ca aceasta se intinde. Recomandat este ca doamnele si domnisoarele sa fie oneste cu ele insele in ceea ce priveste marimea si sa o cumpere pe cea potrivita pentru ele, astfel incat sa obtina un look placut ochiului. De exemplu, blugii care sunt relativ stramti in zona coapselor si a posteriorului sunt, de cele mai multe ori extrem de inconfortabili in zona taliei.

Blugii presplati pot fi o capcana

Este cunoscut faptul ca negrul ajuta la ascunderea kilogramelor in plus, insa si blugii prespalati pot fi o solutie buna, daca sunt alesi in mod corect. De exemplu, femeile trebuie sa stie ca petele care sunt mai deschise la culoare sunt cele care evidentiaza zonele de dedesubt, iar zonele prespalate aflate de-a lungul coapselor ofera un efect de alungire.

Lungimea potrivita

Lungimea blugilor este extrem de importanta! In functie de acest detaliu, piesele vestimentare se pot aseza frumos pe corp sau, dimpotriva pot crea o imagine vizuala neplacuta. De exemplu, daca doamnele si domnisoarele pot cumpara o pereche de blugi mai lunga, pe care sa o scurteze apoi acasa, nu este recomandat niciodata ca ele sa opteze pentru piesele vestimentare prea scurte, intrucat nu vor mai putea face nimic pentru a le alungi. In plus, in cazul in care femeile planuiesc sa poarte blugii cu tocuri, recomandat este ca atunci cand merg la cumparaturi sau aiba la ele o pereche de incaltaminte similara.

Blugii trebuie alesi in functie de silueta

Un alt detaliu foarte important de care trebuie sa tina cont reprezentantele sexului frumos atunci cand isi aleg blugii este tipul de silueta pe care o au. De exemplu, designerii recomanda femeilor cu o silueta tip mar sa opteze pentru blugi evazati, intrucat astfel isi vor pune in evidenta atuurile, ascunzandu-si foarte bine minusurile in acelasi timp. De asemenea, doamnele si domnisoarele cu o silueta tip para trebuie sa evite blugii cu talie inalta, dar si blugii skinny sau blugi drepti. Ideali sunt blugii cu talie joasa, dar si cu buzunare late, pentru obtinerea unui look frumos.

Blugi cu talie medie pentru femeile cu un abdomen proeminent

Toate femeile au zone pe care isi doresc sa le ascunda, iar daca abdomenul este una dintre ele, atunci blugii cu talie medie cu cei potriviti, pentru ca astfel vor reusi sa scoata in evidenta alte zone ale corpului, ascunzand-o pe cea cu minusuri. In acest caz, blugii cu talie joasa cu interzisi cu desavarsire!