Cum alegi o firmă pentru servicii dezinsecţie şi deratizare

Daniel Dimache -

Cum alegi o firmă pentru servicii dezinsecţie şi deratizare

Combaterea dăunătorilor este o necesitate cu care se confruntă mulţi oameni, indiferent dacă este vorba despre un spaţiu de locuit, unul comercial sau industrial.

Astfel, peste 90% din locaţiile din întreaga lume necesită dezinfecție sau deratizare la un moment dat.

Că este vorba de rozătoare, sau ploşniţe, gândaci sau purici, o firmă deratizare cu experienţă te poate salva de la multe pagube materiale, prevenind totodată, complicaţiile grave de sănătate.

Şi, pentru că cel mai bun mod de a scăpa de dăunători este să apelezi la profesionişti, vom vedea de ce ar trebui să ţii cont când îi cauţi.

Întreabă de acreditările firmei

Când cauţi o firmă de deratizare şi dezinfecţie, este prudent să te interesezi de autorizaţii şi acreditari. Acestea atestă competenţa firmei şi, totodată, sunt o garanţie că ai de-a face cu o companie autentică şi că nu vei fii victima unei înşelătorii.

Companiile licenţiate în servicii de deratizare şi dezinfecţie folosesc întotdeauna substanţele chimice adecvate şi acreditate, în vreme ce firmele fără acreditare tind să utilizeze produse de proastă calitate, unele fiind chiar dăunătoare pentru sănătate.

Verifică recenziile pentru acea firmă

Firmele de deratizare şi dezinfecţie cu experienţă au un site de prezentare a serviciilor şi, totodată, o pagină dedicată recenziilor din partea clienţilor. Dacă ai nevoie de ei, nu uita să verifici aceste feedbackuri şi să aflii mai multe despre compania respectivă.

Ţine cont de gradul de satisfacţie şi mulţumire a clienţilor şi, dacă ai posibilitatea, nu ezita să îi contactezi pentru a afla mai multe informaţii. De asemenea, poţi merge pe recomandări din partea prietenilor sau a rudelor. 

Caută ofertele mai multor firme şi compară-le

În prezent există zeci de firme de dezinfecţie şi deratizare şi ar trebui să fie uşor să obţii mai multe oferte. Înainte de a alege compania cu care vei lucra, compara serviciile pe care le oferă, preţurile şi recenziile clienţilor. Ar trebui să nu ai încredere în firmele care oferă preţuri foarte mici comparativ cu alte firme, dar nici să nu o alegi pe cea mai scumpă.

Interesează-te de garanţii

Combaterea dăunătorilor poate fi un fenomen de lungă durată care necesită identificarea cauzelor, diagnosticarea şi stabilirea procedurii de acţionare. Uneori problema se poate rezolva după prima intervenţie, alteori, însă, poate dura chiar şi câteva luni până la eliminarea completă a dăunătorilor care pot reapare. De aceea, firma de deratizare şi dezinsecţiei pe care o alegi ar trebui să îţi ofere o garanţie de cel puţin un an pentru serviciile oferite.

Articol redactat de SEO365.