Cum arată cea mai nouă sală de sport din Prahova. S-a construit la Bucov

Mihai Ciobanu -

Cea mai nouă sală de sport din judeţul Prahova este gata de inaugurare. Aceasta s-a construit în comuna Bucov, la doi paşi de municipiul Ploieşti. Sala de sport a fost construită respectând toate standardele în domeniu, putând găzdui meciuri profesioniste, atât la nivel naţional cât şi chiar internaţional.

Sala este construită pentru toţi locuitorii comunei, indiferent de satul în care locuiesc, locaţia fiind aleasă atât pentru a putea fi folosită de către elevii Şcolii Bucov, cât şi din dorinţa de a fi poziţionată la o distanţă egală faţă de toate satele componente ale comunei.
Sala va beneficia şi de o tribună cu 250 de locuri, de vestiare, grupuri sanitare şi alte astfel de facilităţi. De asemenea, sala va fi omologată pentru a putea găzdui concursuri şi turnee de minifotbal, handbal, baschet şi tenis de câmp.
Sala de sport a comunei Bucov va putea fi folosită atât pentru efectuarea orelor de educaţie fizică ale elevilor, cât şi pentru găzduirea de evenimente culturale şi sportive, precum şi de iubitorii sportului din localitate, indiferent de satul în care locuiesc.