Cum arată pasajul Omnia modernizat

Daniel Dimache -

Cum arată pasajul Omnia modernizat
 
 
 
 
Pasajul pietonal “Take Ionescu” (Omnia), din Centrul Civic al orașului nostru, este modernizat.
Începând din această săptămână, cetățenii pot circula fără restricții prin pasajul “Take Ionescu”, obiectiv important din infrastructura stradală a Centrului Civic al Ploieștiului, care a beneficiat de ample lucrări de finisare și igienizare, la nivelul scărilor, pereților, pavajului și tavanului. De asemenea, pasajul pietonal are instalat un sistem modern de iluminat, coșuri de gunoi, iar pe latura dinspre Palatul Culturii are amenajată o rampă de acces destinată cărucioarelor pentru bagaj.
”Vreau să îi asigur pe ploieșteni că, împreună cu echipa administrației locale, căutăm zilnic soluții viabile și legale pentru a remedia problemele înregistrate la capitolul gospodărirea orașului. Am promis ploieștenilor întoarcerea la normalitate și respectăm acest angajament.
Modernizarea pasajului pietonal “Take Ionescu” este unul dintre obiectivele îndeplinite și sper ca ploieștenii să aprecieze și să respecte noile investiții derulate la nivelul orașului.
Mergem mai departe cu dorința de a rezolva, treptat, cât mai multe dintre situațiile problematice ale municipiului Ploiești și, pe această cale, doresc să le mulțumesc, din nou, cetățenilor pentru înțelegere și implicare, în tot acest timp.” – a declarat primarul Andrei Volosevici.
Actuala administrație locală a căutat soluții tehnice concrete pentru remedierea acestei probleme și, astfel, începând cu luna august 2021, s-a dispus demararea lucrărilor de reparații la nivelul acestui pasaj subteran pietonal, printr-o finanțare, prin sponsorizare, realizată de către S.C. Veroskip Trading SRL, executantul acestor lucrări fiind S.C. Art Fm Office Concept SRL.