Cum poate un bărbat să se îmbrace bine?

Daniel Dimache -

Cum poate un bărbat să se îmbrace bine?

Așadar, ne-am asumat atitudinea potrivită, sau am ales să ne îmbrăcăm în funcție de atitudinea pe care o avem față de ceea ce ne înconjoară – pentru că și asta este o variantă – iar acum trebuie să vedem ce alegem să punem pe noi. Bărbaților nu le place să frecventeze foarte multe magazine pentru a găsi diverse elemente vestimentare pe care să le pună împreună pentru a forma o ținută. Ei își doresc un magazin și bun din care să își achiziționeze tot ce au nevoie. Chiar și atunci când vorbim de varianta online a magazinelor, care este cea mai indicată în această perioadă în care ne ferim să ieșim din case pentru a evita îmbolnăvirea cu coronavirus. 

Bolf este varianta potrivită pentru aceștia. Aici vor găsi tot ce au nevoie, deoarece este un magazin foarte bine aprovizionat, cu o gamă foarte largă de produse pentru toate articolele vestimentare de care are nevoie un bărbat. Are de ales dintre o mulțime de modele de pantaloni, cămăși, bluze, jachete, tricouri și accesorii, tot ce ar putea să își dorească. Mai puțin încălțăminte. 

Publicitate

Ce nu am specificat este că pentru a se îmbrăca bine, un bărbat trebuie să țină cont și de tendințele actuale. Pentru 2020, bărbații au mână liberă la îmbrăcăminte. Totuși, au câteva limitări. Așa că trebuie să uitați, pentru moment, de pantalonii strâmți și scurți până la glezne sau chiar deasupra lor. Acei pantaloni skinny inspirați din moda feminină sunt chiar dăunători și au fost eliminați din tendințele de anul acesta. De asemenea, nu se mai poartă gleznele la vedere. E exclus pentru un bărbat bine îmbrăcat să își lase gleznele la vedere. A fost o vreme când asta era sexy, poate chiar lejer, dar s-a terminat. Iar dacă v-au plăcut cămășile în dungi, avem o veste proastă. Nu mai trebuie să se regăsească în garderoba voastră. La fel trebuie să dispară și orice de culoare neon, foarte puternică. Am trecut peste această fază. 

Ce se poartă? Se poartă straturile. Straturile chiar de texturi diferite. Se poartă culorile alb, negru, vișiniu, ciocolată, teracotă, bej și toate nuanțele de gri. De altfel, bejul este cea mai grea provocare de anul acesta. Dacă este un bărbat care poate stăpâni perfect o ținută bej, acela ca fi cel mai apreciat. Se mai poartă puloverele cu guler înalt, chiar și helăncile, și aplicațiile din blană. Iar dacă îți place pielea, aceasta trebuie să fie naturală. Fără piele ecologică! Gata cu imitațiile!

Așadar, ai de unde să alegi. Iar cu Bolf.ro vei avea mereu o mulțime de opțiuni.