Cum s-a produs incendiul care a mistuit o casă din Puchenii Mari, sat Pietroşani

Redactia -

Cum s-a produs incendiul care a mistuit o casă din Puchenii Mari, sat Pietroşani

Marți, 19 septembrie a.c., în jurul orei 12.30, echipajele Detașamentului 2 de Pompieri Ploiești au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o locuința particulară din localitatea prahoveană Puchenii Mari, satul Pietroșani. La sosirea echipajelor de pompieri la locul intervenției incendiul se manifesta la acoperișul locuinței, cuprinzând și mai multe anexe gospodărești, informează ISU Prahova.

Pentru localizarea și lichidarea focarelor de incendiu, pompierii militari au acționat cu 3 autospeciale de lucru cu apă și spumă.

Suprafața afectată de incendiu a fost aproximativ 65 metri pătrați, arzând generalizat, focul cuprinzând inclusiv mai multe anexe gospodărești. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Operațiunea de stingere, îngreunată de temperatura ridicată, fumul dens și gazele toxice degajate, a fost finalizată în jurul orei 15.10.

Cercetările efectuate au indicat drept cauză probabilă a evenimentului, un scurtcircuit electric, respectiv un cablu electric defect neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată ca urmare a unei acțiuni mecanice ori fizice, se arată în comunicatul de presă.

foto: arhivă