Cum să alegeți cel mai bun brad artificial de Crăciun

Vlad Preda -

Cum să alegeți cel mai bun brad artificial de Crăciun

Dacă nu vă atrage mizeria unui arbore veșnic adevărat sau dacă alergiile vă împiedică să aveți un brad adevărat, încercați să alegeți brazi artificiali de Crăciun, pentru decorarea de sărbători.

Brazii de Crăciun sunt un element aproape universal în decorarea casei cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Unora nu le place mirosul, agitația și mizeria care vin la pachet cu un brad adevărat, în timp ce alții au alergii care îi împiedică să aibă un brad veșnic verde real. Dacă vă întrebați cum să alegeți brazi artificiali de Crăciun, luați în considerare dimensiunea, accentul și înălțimea. Folosiți aceste idei utile ca un ghid atunci când vă cumpărați brazi artificiali pentru sărbători. Vă vom arăta cum să alegeți cel mai realist brad artificial de Crăciun, cu sau fără lumini.

Publicitate

Alegerea accentelor pentru bradul artificial

Brazii artificiali preiluminați sunt o modalitate excelentă de a minimiza instalarea și curățarea (și de a evita trauma de sărbători a unei bile uriașe de lumini încurcate). Cu toate acestea, mulți brazi artificiali preiluminați sunt, în general, mai scumpi și nu puteți schimba dimensiunea sau culoarea luminilor de la un an la altul. Schimbarea luminilor arse cu altele noi poate fi, de asemenea, o provocare. Dacă alegeți un brad preiluminat, căutați unul care este etichetat „cu funcționare continuă” sau „cu protecție împotriva arderii”. Acest lucru înseamnă că, dacă un singur bec de pe șir se arde, restul luminilor rămân aprinse.

Atunci când un brad artificial este flocat, ramurile sale arata ca si cum ar fi fost pudrate cu zapada sau sclipici. Puteți alege cât de flocat doriți să fie bradul; unii sunt mai mult prafuiți decât alți brazi argintii. 

Accentele suplimentare ale bradului pot include, de asemenea, elemente cu aspect natural, cum ar fi conurile de pin și fructele de pădure. Rețineți că aceste elemente nu pot fi îndepărtate, așa că alegerea brazilor falși flocați sau cu accente ar putea să nu se potrivească cu stilul dvs. de decorare, dacă acesta se schimbă de la un an la altul.

Selectarea înălțimii și lățimii pomului de Crăciun artificial

Cei mai mulți brazi artificiali de Crăciun pentru sărbători vin într-una din cele trei lățimi, în general etichetate ca fiind plini, subțiri sau creion. Brazii artificiali vin, de asemenea, într-o gamă de înălțimi, începând de la dimensiunea de masă și crescând, de obicei, în trepte de jumătate de metru până la aproximativ 4 metri. Pentru a asigura că alegeți cel mai bun brad artificial pentru casa dvs., măsurați locul în care intenționați să expuneți bradul de Crăciun și lăsați suficient spațiu pentru a manevra în jurul acestuia pentru a-l decora. 

Alegerea materialului pentru bradul fals

Brazii artificiali vin cu două tipuri de ramuri – cu balama sau cu cârlig. Brazii cu balama, care constau din doar câteva părți, au ramuri fixate permanent și sunt, în general, mai ușor de montat. Ramurile cu cârlig sunt agățate individual într-un anumit loc pe un stâlp central al copacului. Montarea acestor brazi necesită mult mai mult timp și nu pot fi preiluminați, dar tind să fie mai puțin costisitori.

Brazii artificiali sunt realizați folosind unul dintre cele două tipuri de plastic: PVC sau PE. Principala diferență între materiale constă în modul în care arată brazii. Acele din PVC sunt atașate de ramurile bradului cu ajutorul unor fire. Brazii din PE sunt fabricați astfel încât atât acele, cât și ramurile seamănă mai bine cu cele ale unui copac real. Vârfurile ramurilor pot fi, de asemenea, sculptate, ceea ce înseamnă că acestea reproduc mai bine aspectul unui arbore veșnic verde adevărat.

Densitatea sau numărul de vârfuri indică cât de plin arată bradul dvs. artificial. Atunci când cumpărați, evaluați ramurile bradului pentru robustețe; dacă aveți o mulțime de ornamente, doriți ramuri suficient de rezistente pentru a le susține.

În timp ce mulți brazi artificiali de Crăciun sunt concepuți pentru a semăna cu brazii veșnici adevărați, unii dintre ei sunt concepuți pentru a satisface o altă nevoie de decorare. Brazii argintii si cei cu pene sunt două exemple comune.