Cum să cumpărați o cadă de baie

Daniel Dimache -

Cum să cumpărați o cadă de baie

 

Pentru mulți dintre noi, o baie lungă este una dintre marile plăceri ale vieții. Găsirea căzii de baie potrivite poate face o diferență mai mare decât vă dați seama și aveți la dispoziție o varietate semnificativă de opțiuni din care puteți alege.

 

Fie că v-ați mulțumi cu ceva de bază sau sunteți gata să căutați cada de baie care vă va aduce experiența perfectă de îmbăiere, aveți o serie de factori de luat în considerare și opțiuni de parcurs în căutarea dumneavoastră.

 

Ghidul nostru vă va ajuta să porniți în căutarea dvs. mai bine informat, astfel încât să aveți informațiile de care aveți nevoie pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză. Iată ce trebuie să știți când începeți căutarea căzii de baie perfecte pentru dumneavoastră.

 

Atunci când luați în considerare opțiunile pentru cadă, există două categorii diferite de tipuri de căzi de luat în considerare. Prima se referă la tipul de experiență pe care o veți avea în cadă, iar a doua la tipul de instalare. Ne vom concentra pe prima categorie.

Cada standard

Cel mai comun tip de cadă de baie, cada standard, nu oferă niciun fel de caracteristici speciale, dar își face treaba foarte bine. Acestea sunt de obicei cam de aceeași dimensiune. Acest lucru este convenabil pentru oricine înlocuiește o cadă standard veche care dorește să o înlocuiască cu una nouă. Acestea vin în câteva opțiuni de instalare diferite, inclusiv alcove, drop-in și freestanding.

 

Căzile standard sunt, în general, cele mai accesibile modele. Acestea sunt cea mai de bază, cea mai ușoară opțiune și, pentru mulți oameni, fac tot ceea ce aveți nevoie să facă o cadă de baie. Dar dacă doriți o cadă de baie care să aducă ceva în plus experienței dumneavoastră, una dintre celelalte opțiuni de aici ar putea merita costul suplimentar.

Căzi de înmuiere

Căzile de înmuiere sunt mai adânci decât căzile standard, astfel încât puteți obține o experiență de înmuiere mai completă. Unele căzi de înmuiere sunt, de asemenea, mai late sau mai lungi, pentru a facilita intrarea confortabilă în ele. Acestea sunt mai scumpe decât căzile standard.

Căzi cu hidromasaj

Căzile cu hidromasaj includ jeturi care sunt, în general, poziționate în puncte apropiate de locurile în care se vor afla grupurile musculare majore ale unei persoane în timp ce se află în cadă. Forța jeturilor oferă o experiență asemănătoare cu cea a unui masaj care poate fi relaxantă și poate contribui la reducerea durerilor pentru persoanele care au adesea dureri musculare sau articulare. Căzile cu hidromasaj costă mai mult, în general, decât căzile standard și cele de înmuiere.

Căzi cu aer

Căzile cu aer sunt similare cu căzile cu hidromasaj, dar în loc să tragă apă din câteva jeturi plasate strategic, acestea trag aer dintr-un număr de jeturi diferite, într-un mod care răspândește presiunea. Senzația este mai puțin concentrată, ceea ce pentru unii oameni este mai relaxant și mai plăcut. În general, căzile cu aer sunt doar puțin mai scumpe decât cele cu hidromasaj.

Căzi combinate

Toate aceste opțiuni experiențiale diferite și plăcute nu trebuie să fie exclusive. Puteți găsi căzi de înmuiere cu jeturi și căzi care oferă atât tehnologie de hidromasaj, cât și de aer. Dacă citind despre diferitele opțiuni ați simțit că pur și simplu nu puteți alege doar una, atunci căutați o cadă combinată care oferă toate opțiunile experiențiale pe care le doriți. Desigur, adăugarea mai multor caracteristici va însemna, în mod previzibil, un cost mai mare, așa că fiți pregătit să plătiți mai mult pentru o cadă combinată în funcție de caracteristicile pe care le căutați.

Căzi cu intrare

Băile de tip walk-in sunt mai puțin legate de răsfăț decât unele dintre celelalte tipuri de pe această listă și mai mult de comoditate și necesitate. Pentru persoanele în vârstă sau persoanele cu dizabilități care au dificultăți în a intra și a ieși din baie în siguranță în fiecare zi, o cadă cu acces direct elimină o mare parte din risc din ecuație. Căzile cu acces direct pot fi scumpe.