Cum sa planifici o petrecere surpriza pentru o zi de nastere?

Daniel Dimache -

Cum sa planifici o petrecere surpriza pentru o zi de nastere?

Sa organizezi o petrecere surpriza nu este un proces foarte dificil, dar necesita cateva elemente diferite de o petrecere tipica. Avand in vedere caracterul ascuns al acestei petreceri, trebuie sa iei masuri speciale pentru a evita ca surpriza sa devina o dezamagire pentru toti cei implicati. O petrecere surpriza este o idee buna daca sarbatoritul adora sa fie in centrul atentiei si este foarte sociabil, in caz contrar, s-ar putea transforma intr-un eveniment nereusit. Asigura-te ca sarbatoritul ar aprecia o astfel de petrecere inainte de a incepe planificarea.

 

Pasi pentru planificarea unei petreceri surpriza

 

Alcatuieste o lista care sa includa toate informatiile pertinente, inclusiv numele si numerele de contact ale invitatilor. Atunci cand trimiti invitatiile pentru petrecere, nu uita sa mentionezi ca este un eveniment surpriza. De asemenea, lista ar trebui sa contina toate articolele necesare pentru petrecere, consumabilele si un buget.

 

Stabileste o data

 

Afla care este disponibilitatea familiei si prietenilor in perioada in care doresti sa organizezi petrecerea surpriza. Este important ca toate persoanele apropiate sarbatoritului sa fie prezente la eveniment, in caz contrar, surpriza poate fi mai putin placuta.

 

Stabileste motivul

 

Cel mai important si mai dificil pas al planificarii unei petreceri surpriza este sa creezi o poveste pentru a determina sarbatoritul sa participe la petrecere fara a crea suspiciuni. Ia in considerare un eveniment alternativ la care trebuie sa participe sau o iesire alaturi de cativa prieteni daca este necesar. Poti implica si familia, insa ar trebui sa creezi un eveniment restrans astfel incat sa nu te indepartezi prea mult de la scopul principal, marea petrecere surpriza.

 

Alege o locatie

 

Locatia pentru petrecerea surpriza depinde de povestea creata pentru a aduce sarbatoritul la eveniment. De exemplu, daca intentionezi o cina cu prietenii apropiati, foloseste sala de evenimente a restaurantului pentru o petrecere surpriza mai mare.

 

Trimite invitatii

 

Trimite invitatiile la petrecerea surpriza cu cateva saptamani inainte de eveniment. Asigura-te ca elementul surpriza este scris cu litere mari, evidentiate. De asemenea, aminteste-le invitatilor ca trebuie sa soseasca cu 30-60 de minute inaintea sarbatoritului.

 

Alege decoratiuni si articole pentru petrecere

 

Achizitioneaza articole pentru petrecere, decoratiuni si accesorii de masa festive si distractive. Toate aceste produse si multe altele pot fi cumparate de pe https://www.partymag.ro/articole-petrecere. Pentru ca evenimentul sa fie si mai memorabil, poti alege articole cu diverse forme indraznete, recuzita foto si decoratiuini speciale. Doar pentru ca este o petrecere surpriza nu inseamna ca nu poate fi transformata intr-o petrecere tematica. Poti alege sa organizezi o petrecere tropicala, sa te intorci in timp cu o petrecere in stilul anilor 20 sau chiar sa te bucuri putin de stilul plin de viata al mexicanilor si sa organizezi o fiesta.

 

Planifica meniul

 

Ar trebui sa decizi daca vei gazdui un eveniment cu alimente de casa, catering sau un amestec de alimente cumparate si mancaruri de casa. Nu uita sa incluzi atat bauturile racoritoare, cat si cele alcoolice pe lista ta de cumparaturi. De asemenea, gustarile sunt foarte apreciate la petreceri, fie ca este vorba despre alune, fructe, chips-uri sau mini prajituri. Nu uita de tort!