Cum să porți cu stil ținutele într-o singură culoare

Vlad Preda - Life

Cum să porți cu stil ținutele într-o singură culoare

Multă vreme respinse ca fiind mult prea conformiste și dând dovadă de banalitate și de lipstă de creativitate, ținutele într-o singură culoare s-au transformat azi din paria ale stilului în favorite absolute ale modei. Azi, fetele și femeile care se îmbracă în aceeași nuanță din cap până în picioare sunt lăudate, apreciate ca fiind curajoase și inventive.
Pentru ca outfiturile uni să impresioneze, există câteva reguli pe care să le respecți. Află despre ce e vorba în rândurile de mai jos!
Legile ținutei reușite într-o singură culoare: 7 trucuri pentru stil impecabil
Nu e suficient să dai iama la cumpărături și să te axezi pe o singură culoare atunci când vrei să adopți trendul despre care îți vorbim azi, extrem de prețuit în ultima perioadă. De fapt, e total contraindicat să faci astfel! Ținutele uni trebuie gândite, dezvoltate, nu se pot manifesta ca o consecință a întâmplării, a lipsei de timp sau a monotoniei la shopping. Cu ajutorul sfaturilor de mai jos, venite de la experți, te vei asigura însă că poți purta aceeași culoare din cap până în picioare și că vei arăta fabulos!
Apelează la o rochie!

Sursă foto: Instagram

Cea mai simplă modalitate de a obține ținute reușite în aceeași culoare este să combini o rochie cu un alt element (jachetă, palton, pardesiu, sacou, etc). Finisează cu accesorii în nuanțe neutre și ai atins perfecțiunea fără să îți bați
prea mult capul! Ai parte de rochii casual la prețuri atractive în mediul online! Tot ce trebuie să faci este să le cauți pe cele uni: noi îți lăsăm mai jos două exemple absolut superbe: o creație perfectă pentru ținutele all black și una în tonuri suculente de grena!

Sursă foto: Dasha

Rochie neagra cu buzunare si volan Belinda

Rochie grena Cecilia

Alege neapărat o culoare care te avantajează!

În cazul în care adori o nuanță care nu ți se potrivește, poți scăpa purtând-o pe accesorii, dar atunci când alegi să o îmbraci din cap până în picioare, trebuie neapărat să aveți parte de o compatibilitate perfectă. Ține cont de tonul tenului, de culoarea ochilor și a părului atunci când porți uni. De asemenea, ia în calcul că poți arăta fabulos în compania unei anumite variații de culoare și îngrozitor cu alta. De exemplu, oricât de frumoasă ar fi, pe Gigi Hadid un galben pal ar fi făcut-o să pară ștearsă. Uite cât de bine îi stă însă alături de o nuanță intensă!

Sursă foto: Instagram

 

Adaugă accente strălucitoare

Unul dintre pericolele asociate purtării aceleiași culori este legat de caracterul tern al ținutei. Mai ales atunci când apelezi la negru, de exemplu, poți risca să semeni prea tare cu Morticia Adams. De aceea, fashionistele au grijă mereu să introducă accente glam, care să schimbe regulile jocului: o curea și o geantă pline de strălucire sunt esențiale în acest sens.

Sursă foto: Instagram

 

Joacă-te cu volumele!

Atunci când mergi pe calea uni, e obligatoriu ca în rest să infuzezi cât de multă diversitate poți. Asociază piese în aceeași culoare, dar de volumetrie, texturi, materiale diferite. De exemplu, o rochie mulată se va potrivi cu un palton oversized, blugii vor funcționa alături de materiale nobile.

Sursă foto: Instagram

 

Nu te baza pe exact aceeași culoare!

Nu va fi necesar să compari cu lupa nuanțele hainelor la care apelezi, ca să te asiguri că au exact aceeași culoare: nu asta e ideea. Dimpotrivă! Mixează tonuri diferite ale aceleiași nuanțe, unele mate sau unele lucioase, pentru a obține acea diversitate despre care îți vorbeam mai sus. Admiră o astfel de asociere fabuloasă în imaginea de mai jos!

Sursă foto: Instagram

 

Alătură tonuri neutre!

Dacă ți se pare că arăți precum o domniță prețioasă, mult prea aranjată, atunci când porți aceeași culoare, adaugă accente neutre sub forma accesoriilor. Ideea e genială mai ales atunci când mixezi nuanțe calde și nuanțe reci: albastrul stins și maroul arată ideal împreună, așa cum vedem în imaginea de mai jos.

Sursă foto: Instagram

 

Introdu în ținută și o culoare înrudită!

O ținută all red pune pe jar iarna, dar e și mai și atunci când intercalezi și câteva accente în tonuri de roz. Acesta va contrabalansa frumos outfitul și îl va transforma într-unul de neuitat! Folosește portocaliu pentru galben sau mov pentru albastru, cu aceleași șanse de succes. Ai grijă, însă, accentele trebuie să rămână restrânse, sub forma bluzelor sau a accesoriilor.

Sursă foto: Instagram

 

 

Aceste reguli te vor ajuta să compui o ținută în aceeași culoare pur și simplu genială. Ține cont de recomandările noastre și vei impresiona, orice ai alege!