Cum să scapi de vechiturile din casă şi să câştigi electrocasnice noi

Redactia -

Cum să scapi de vechiturile din casă şi să câştigi electrocasnice noi

Primăria Municipiului Ploiești, cu sprijinul Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești, anunță desfășurarea Campaniei Marea Debarasare în perioada 26-30 SEPTEMBRIE 2016.

Campania se va desfășura în colaborare cu operatorul de salubritate (ROSAL GRUP) care va colecta deșeurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) de la cetățeni în vederea gestionării ecoraționale (tratare, reciclare, neutralizare).

Cetățenii care posedă echipamente electrice și electronice uzate (grele sau de mari dimensiuni), nefuncționale, degradate, pot scăpa de acestea printr-un simplu apel la numerele de telefon:

0244-541071 int. 114 — Biroul Protecția Mediului;

0800.800.884 — Dispeceratul Primăriei.

Cetățenii participanți la campanie sunt automat înscriși în cadrul tombolei ‘Scoate deșeurile din casa ta !’ ce se va desfășura miercuri 5 octombrie 2016 începând cu ora 12.00 la parterul complexului Winmarkt Grand Center.

Premiile tombolei sunt în valoare totală de 2000 RON, acestea fiind oferite de Asociația ROREC.

Programul campaniei:

Cetățenii pot anunța de luni până joi în intervalul 08.00 — 16.00, intenția de participare la numerele de telefon de mai sus, enumerând echipamentele de care doresc debarasarea și datele de contact.

Personalul Biroului Protecția Mediului din cadrul RĂSP Ploiești va emite Adeverința de predare — primire a deșeurilor, care va fi utilizată de operator în procesul de ridicare a acestor deșeuri de la cetățeni.

Cetățenii care au echipamente electrice și electronice de mici dimensiuni sunt așteptați la Centrul Municipal de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice din strada Ciprian Porumbescu.