Cum să-ți dai seama dacă adidașii Nike pentru bărbați pe care i-ai cumpărat sunt originali

Daniel Dimache -

Cum să-ți dai seama dacă adidașii Nike pentru bărbați pe care i-ai cumpărat sunt originali

 

Adidașii Nike pentru bărbați sunt printre cele mai populare produse din lume, ceea ce înseamnă că sunt o țintă principală pentru falsificatori. Dacă nu ești atent când faci o achiziție, s-ar putea să ajungi cu o pereche de adidași falși în loc de cei originali. Din fericire, există o serie de semne pe care le poți căuta pentru a nu fi înșelat:

  1. Examinează ambalajul adidașilor Nike pentru bărbați

Majoritatea pantofilor Nike falși nu vin într-o cutie originală Nike. În schimb, sunt ambalați în plastic transparent sau nu vin deloc într-o cutie. De obicei, cutiile false sunt lipite în grabă și, prin urmare, nu sunt la fel de rezistente precum cutiile Nike originale.

  1. Examinează starea adidașilor Nike pentru bărbați

Dacă ai deținut adidasi Nike de barbati, similari în trecut, compară-i cu pantofii noi. Dacă cele două perechi diferă semnificativ din punct de vedere al calității, pantofii tăi noi sunt probabil falși. Acest lucru se poate observa, uneori, abia la câteva zile după utilizare, când încălțămintea începe să se deterioreze.

Adidașii originali sunt întotdeauna mai moi decât cei falși. Acest lucru se datorează faptului că sunt fabricați din piele naturală, în timp ce modelele falsificate sunt fabricate din piele ecologică.

De asemenea, trebuie să fii atent la felul în care sunt puse șireturile. Cei de la Nike introduc șireturile în fiecare gaură, pe când falsificatorii obișnuiesc să sară peste câte una.

  1. Examinează numărul SKU de pe cutie și etichetele din interiorul pantofilor

Fiecare pereche de pantofi Nike autentici vine cu un număr SKU, care este identic cu numărul SKU de pe cutie. Dacă numerele lipsesc sau nu se potrivesc, probabil că ai în față o pereche de încălțăminte fake. Verifică eticheta limbii. Adesea, falsificatorii de adidași Nike pun etichete cu date vechi pe interiorul pantofului. De exemplu, o etichetă falsă îți poate spune că pantoful a fost proiectat în 2008, când, de fapt, Nike a fabricat pentru prima dată acel model abia în 2010.

  1. Încearcă pantofii

Tălpile pe care le au adidașii falși Nike au un aspect plasticos și nu au prea multă tracțiune. De fapt, originalii au tălpi din cauciuc BRS 1000. Majoritatea adidașilor Nike falși nu se potrivesc mărimii pe care o porți în realitate. În general, sunt cu o jumătate de mărime mai mici și semnificativ mai înguști decât Nike-urile originale.

La ce să fii atent când cumperi online adidași pentru barbati?

Fii extrem de precaut atunci când cumperi pantofi Nike de pe Internet. Deoarece nu ai produsul fizic în fața ta, poate fi foarte ușor să irosești banii pe o pereche fake.

Pentru a evita achiziționarea unui fals:

  • Încearcă să cumperi pantofi Nike de pe site-uri de încredere;
  • Citește evaluările și recenziile site-ului înainte de a cumpăra ceva. Recenziile proaste sunt un semn evident că vânzătorul nu este de încredere sau de renume. Cu toate acestea, ai grijă, deoarece unele site-uri vor alege să afișeze doar recenzii pozitive.
  • Efectuează o căutare terță parte introducând vânzătorul pe un site specializat și examinându-i reputația acolo. Întotdeauna vei găsi o părere obiectivă în afara site-ului de pe care vrei să comanzi.
  • Asigură-te că ești protejat împotriva fraudelor. Unele site-uri online oferă clienților lor o politică de returnare, chiar dacă vânzătorul este o terță parte a site-ului. Astfel, siguranța că îți vei primi banii înapoi, te va proteja dacă vei cumpăra pantofi Nike falși.

 

În plus, fii atent la fotografiile produsului. Evită articolele care pretind a fi pantofi Nike personalizați. De asemenea, reține faptul că modelele Nike mai vechi, care sunt scoase din producție, nu sunt aproape niciodată disponibile într-o serie de dimensiuni complete. De exemplu, dacă vrei o pereche de Nike vintage și găsești un site care are un stoc de 200 de perechi, probabil că sunt falsuri.

Evită pantofii Nike cu un preț mult sub valoarea lor normală. Pantoful este fie fals, fie extrem de deteriorat. În general, un pantof al acestui brand care are un preț la jumătate este cel mai probabil fals. O reducere rezonabilă este mai realistă, mai ales dacă pantoful este o ediție limitată sau vintage.

 

Comandă-ți adidași Nike pentru bărbați din surse sigure și bucură-te de calitate și confort.