Cum se circula pe drumurile naţionale marţi dimineaţa

Redactia -

Cum se circula pe drumurile naţionale marţi dimineaţa


SITUAȚIA TRAFICULUI LA ORA 7,15 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră nu sunt anuntate autostrăzi sau drumuri naționale cu circulația oprită din cauza vremii sau a vreunui eveniment rutier, nici artere pe care să fie instituite restricții de tonaj.

În ceea ce privește fluența traficului, precizăm că, din cauza unui eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme, se circulă îngreunat pe șoseaua de centură a Capitalei, la km 65, în zona orașului ilfovean Chitila. În același județ, pe sensul Ploiești — București al DN1, se circulă îngreunat în zona localității Ciolpani, din pricina unui eveniment în care au fost implicate un autobuz și un autoturism.

Întrucât până astăzi la prânz este în vigoare o informare meteorologică, potrivit căreia vremea se va menține rece în toată țara, se vor înregistra temperaturi coborâte (ger noaptea și dimineața) și există riscul formării poleiului (atenționare nowcasting pentru județele Tulcea și Constanța, până la ora 9,25), recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată în funcție de starea carosabilului și să mărească distanța în mers. De asemenea, le reamintim că anvelopele de iarnă sunt obligatorii pe drumurile publice acoperite cu zăpadă, gheată sau polei.