Cum spune Primăria Ploieşti că a acţionat pentru deszăpezirea străzilor

Redactia -

Cum spune Primăria Ploieşti că a acţionat pentru deszăpezirea străzilor

Primăria Municipiului Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești și operatorul de salubritate, a continuat în data de 7 spre 8 ianuarie 2016, activitatea de deszăpezire și combatere a poleiului în municipiul Ploiești.

Astfel, în intervalul orar 23.00 — 06.00, echipele operatorului de salubritate, având la dispoziție 5 buldozere și 9 camioane, au intervenit pe străzile: Aurel Vlaicu, Maramureș, Gh. Gr. Cantacuzino, Găgeni, zona Spitalului Județean și Centrul Civic, de unde au încărcat zăpada și au transportat-o la Stația de epurare Ploiești.

Totodată, operatorul de salubritate SC Rosal Grup SA a intervenit cu material antiderapant pe toate străzile cuprinse în modul de intervenție în urgență III, precum și pe străzile laterale din cartiere. De asemenea, începând cu ora 04.45, operatorul de salubritate a intervenit cu material antiderapant pentru combaterea poleiului pe podurile din municipiu, precum și pe axele principale.

În continuare, în cadrul activităților de deszăpezire și combatere a poleiului rămân prioritare căile de acces către spitale, unități de învățământ, poduri, artere principale, nefiind neglijate nici străzile secundare din cartiere.

Reamintim pe această cale faptul că, cetățenii pot solicita intervenția autorităților sau semnala situații deosebite de trafic, apelând Dispeceratul Primăriei Municipiului Ploiești, la numărul de telefon 0244/984.

Totodată, persoanele în vârstă sau aflate în dificultate, care întâmpină probleme deosebite determinate de condițiile meteo, pot să apeleze Dispeceratul Poliției Locale Ploiești, la numărul de telefon 0244/954.

DIRECȚIA COMUNICARE, RELAȚII PUBLICE