Cum te poti machia in functie de ocazie

Daniel Dimache -

Cum te poti machia in functie de ocazie

Orice femeie vrea sa arate cat mai bine indiferent de ocazie; este in gena noastra. Principalul lucru de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa te machiezi este culoarea ochilor. Nu poti alege sa folosesti culori prea stridente daca ai ochi caprui sau alege sa folosesti un contur mai inchis la culoare pentru a scoate in evidenta ochii verzi.

Dupa ce ai ales fondul de ten potrivit pentru makeup de la Makeup Revolution, este bine sa adaptezi machiajul in functie de ocazie. Conteaza evenimentul, locul si momentul zilei atunci cand te machiezi.

Machiajul de zi cu zi

Atunci cand te machiezi zi de zi mai ales pentru job, nu trebuie sa folosesti un makeup prea pretentios. Poti pastra tenul cat mai natural, fara sa sari peste baza de machiaj. Aceasta este mereu importanta, chiar daca nu pui atat de mult accent pe trasaturi. In plus, luminozitatea fetei va fi reflectata corespunzator de nuanta generala a tenului.

Asadar, machiajul de zi cu zi poate fi facut rapid si simplu, folosind un fond de ten si contur cu dermatograf sau liner. Poate eventual, poti face umbre in contul ochilor, ori ceva mai complex precum un smokey eyes dar in tonuri mai cuminti fata de ocaziile speciale.

Makeup pentru ocazii speciale

Atunci cand ne referim la ocazii speciale, nu trebuie sa fie neaparat doar nunti sau sarbatori cu multe traditii. O ocazie speciala poate fi si o iesire in oras, la un concert sau un eveniment la care vrei sa atragi privirile celor din jur cu un machiaj special.

Pentru ocazii speciale este recomandat sa apelezi la toata gama de instrumente plus accesoriile pe care le ai in trusa de machiaj: smokey eyes, culori mai puternice, combinatii indraznete, chiar si gene false. Poti gasi toate aceste lucruri pe magazinul online Redvelvet ori de cate ori simti ca ai nevoie de ceva nou in trusa ta de machiaj.

Pentru ocaziile speciale este important sa tii cont de faptul ca de cele mai multe ori acestea au loc noaptea. In plus, implica multe fotografii sau filmari, asa ca e indicat sa te machiezi la  lumina artificiala si sa o faci cat mai intens. Indiferent de lumina in care te machiezi, inainte de a pleca la o petrecere, verifica cum iti sta cu machiajul folosind o lumina cat mai apropiata de cea in care iti vei petrece urmatoarele ore. Daca este necesar, fa retusuri si pune mai mult accent pe culori puternice si stridente. Vei eclipsa pe toata lumea si vei atrage privirile care te intereseaza.