Cum va arăta magazinul Billa din Ploieşti după ce va fi transformat în Carrefour Market

Redactia -

Carrefour a deschis pe 1 martie Market Liberty Mall, primul magazin Billa remodelat şi redeschis sub brandul Market de la data preluării pe 29 iunie 2016 a celor 86 de magazine Billa în România, devenind primul operator de supermarketuri din Romania ca prezență geografică, întărindu-și oferta multiformat și mergând totodată mai aproape de clienți. Astfel, Carrefour a prezentat azi, 14 martie, în cadrul unei conferințe de presă, noul concept de supermarket bazat pe 5 axe principale: prețuri mai mici la sute de produse; gamă mai largă de produse atât food, cât și non-food; layout și ambianță ameliorate în magazine; servicii noi pentru clienți și angajați.

 În 22 decembrie 2015, Carrefour anunța semnarea unui acord de achiziție a societății Billa România, cu Grupul Rewe.

Într-o a doua etapă, pe 29 iunie 2016, Consiliului Concurenței abrobă achizitia celor 86 de magazine Billa. Datorită acestei achiziții, Carrefour devenea primul operator de supermarketuri din România, ca prezență geografică, întărindu-și astfel oferta multiformat și mergând totodată mai aproape de clienți.

Din 4 iulie 2016 a urmat a treia etapă, una de cunoaștere, care a debutat printr-o caravană de vizite în cele 86 de magazine Billa, din toată țara și la care au luat parte inclusiv membrii top managementului Carrefour Romania.

„După caravana vizitelor în magazinele Billa din toată țara, a venit acum momentul celei de-a patra etape în care rezultatele calatoriei noastre s-au materializat și întreaga noastră activitate este sincronizată și integrată. Un astfel de rezultat îl reprezintă primul magazin Billa remodelat și redeschis sub brandul Market, Market Liberty Mall, iar până la finalul anului 2017 toate magazinele vor fi remodelate. Suntem încrezatori ca noul concept de supermarket va raspunde nevoilor și necesităților clienților noștri și astfel să putem oferi acestora tot ce este mai bun din Billa și din Market, a declarat Jean Baptiste Dernoncourt, CEO Carrefour Romania.