Cum va fi vremea în weekend

Redactia -

Cum va fi vremea în weekend
PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 10.08.2017 ORA 09 – 11.08.2017 ORA 09:

Vremea va fi călduroasă, local caniculară în orele amiezii, când și disconfortul termic va fi în creștere. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime, în creștere ușoară față de ziua anterioară, vor fi cuprinse între 31 și 35 de grade, iar cele minime se vor încadra între 16 și 22 de grade.

LA MUNTE

Vremea va fi în general frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorări trecătoare după-amiază, când însă doar cu totul izolat se vor semnala averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 11.08.2017 ORA 09 – 12.08.2017 ORA 09:

Vremea va deveni caniculară în toată regiunea, iar disconfortul termic se va fi accentuat. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 32 și 37 de grade, iar cele minime între 17 și 21 de grade.

LA MUNTE

Vremea va fi predominant frumoasă și caldă. Cerul va fi mai mult senin, cu înnorări trecătoare după-amiaza, când însă doar cu totul izolat vor fi posibile ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare în prima parte a intervalului în special în zona înaltă.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 12.08.2017 ORA 09 – 13.08.2017 ORA 09:

Canicula va persista în toată regiunea și ușor chiar se va intensifica, iar disconfortul termic se va menține accentuat. Cerul va fi variabil mai mult senin în primele ore ale intervalului, dar cu unele înnorări seara și noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 33 și 37 de grade, iar cele minime între 15 și 19 de grade.

LA MUNTE

Cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară și noaptea însă probabilitatea de apariție a ploilor va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura aerului nu va avea variații notabile față de ziua anterioară.

(Informaţii furnizate de Prefectura Prahova)