Cumpărarea unui vehicul rulat care a fost produs în străinătate – Avantajele oferite de utilajele de brand

Vlad Preda -

Cumpărarea unui vehicul rulat care a fost produs în străinătate – Avantajele oferite de utilajele de brand

Piața vehiculelor second hand de transport marfă în construcții are o gamă extrem de largă de echipamente pentru a efectua lucrări pe șantierele de construcții. Mijloacele de transport produse în străinătate, care au fost deja folosite și se vând la prețuri atractive, caracteristice unor produse originale de brand dar care sunt second hand, sunt utilizate foarte des în stare excelentă în construcții, o perioadă îndelungată de timp.

Cele mai importante utilaje pentru construcții sunt excavatoarele, care realizează diferite lucrări de terasament. Fără ele nu se poate începe nicio lucrare de construcție importantă. Sunt mini excavatoare, dragline, excavatoare pe roți, pe șenile, pentru demolări, pentru manipularea unor materiale și excavatoare plutitoare. Alte utilaje importante sunt buldozerele, buldoexcavatoarele, încărcătoarele, macaralele, platformele autopropulsante, utilajele de beton, mașinile de foraj și altele. Constructorii preferă să achiziționeze astfel de utilaje rulate, pentru că sunt în stare bună de funcționare și au prețuri mult mai mici comparativ cu utilajele noi.  

Cumpărarea unui vehicul rulat indiferent de tipul lui se poate face la un preț avantajos, prin urmare costul de achiziție este un criteriu de selecție important. Acest lucru nu înseamnă că vehiculul este de proastă calitate, cu probleme tehnice și ineficient. Astfel de vehicule rulate sunt verificate, sunt produse de brand, sunt în stare bună de funcționare, dar pot avea un număr mare de km. Astfel de utilaje sunt produse de marcă, de bună calitate, sunt multifuncționale, foarte ușor de folosit, sunt comercializate pe site-urile online.

În ceea ce privește mașinile agricole rulate, și aici este un grup mare de sortimente (tractoare, pluguri, combine, pulverizatoare și altele), toate au anumite caracteristici comune care trebuie verificate înainte de cumpărare. Este vorba de parametrii, funcțiile cele mai importante pe care aceste utilaje agricole trebuie să le îndeplinească.

Foarte important este să se verifice starea tehnică a vehiculului care dacă este deficitară poate fi indicată de eventualele scurgeri de lichide – combustibil, ulei de motor, lichid de frână, lichid de răcire, ulei de transmisie, ulei din sistemul de direcție.

În prezent sunt preferate modele de brand care sunt rulate, acestea sunt la prețuri convenabile. În cazul mașinilor agricole noi, problema constă în faptul că sunt mai scumpe decât în alte țări ale UE și în plus nici nu sunt disponibile pe piața internă. Atunci când se planifică achiziționarea unui tractor second hand se ține cont de marcă, model, preț, an de fabricație și alți factori.

Pe site-ul Truck1 poți vinde și cumpăra camioane, mașini de construcții, cap tractoare, remorci, semiremorci și alte tipuri de vehicule pentru transport de marfă. Aici găsești vehicule rulate din toată lumea. Este o piață internațională a camioanelor, remorcilor, semiremorcilor, vehiculelor pentru construcții și de tehnică agricolă, produse ale celor mai cunoscute brand-uri din lume. Cei mai cunoscuți producători de utilaje agricole sunt John Deere, New Holland, Class, Zetor. Desigur există și alte companii dar nu atât de populare: Fendt, Expom, Metaltech, Massey Ferguson, etc.

De asemenea se pot achiziționa autovehicule comerciale ușoare cum sunt furgonetele cu platforme, furgonetele prelate, basculante și furgonetele frigidere. Toate sunt produse de brand, din străinătate, de marcă Ford, Renault, Volkswagen, Iveco.

În prezent au crescut și vânzările la autobuze second hand, la utilaje forestiere, atașamente, caroserii, containere, piese de schimb și alte utilaje, motociclete, ATV-uri, mașini și automobile, unelte și echipamente. Cumpărătorii consideră că este mult mai avantajos să opteze pentru piese de schimb originale second hand care au prețuri atractive și care sunt în stare bună de funcționare: cabine și alte elemente de caroserie, cadre, sistem de servodirecție, rezervoare combustibil, motoare, injectoare, supape, pedale, scaune, macarale spate, oglinzi retrovizoare și altele.

Clienții pot găsi la prețuri avantajoase diferite atașamente second hand pentru utilajele lor: furci, cleme, cupe, graifere, lame, foreze, ciocane și foarfeci hidraulice, agregate frigorifice, obloane frigorifice, macarale montate, contragreutăți, etc.

Pe acest site-ul truck1-ro.com poți cumpăra chiar și o autorulotă second hand, de marcă – Hymer, Knaus, Bürstner, Fendt, Hobby – pe care să o folosești pentru orice vacanță împreună cu familia ta. Cu un astfel de vehicul ai posibilitatea de a-ți face programul așa cum vrei, poți să pleci în alt loc atunci când dorești, sau poți sta pe loc fără a te gândi că nu ai cazare, că nu ai făcut din timp o rezervare.