Cupa Primăverii la fotbal, duminică, 2 aprilie, la Tomşani

Redactia -

Cupa Primăverii la fotbal, duminică, 2 aprilie, la Tomşani

Duminică, 2 aprilie, terenul de sport cu gazon sintetic din incinta Parcului Magula va deveni centrul distracţiei din comuna Tomşani şi din localităţile învecinate. Motivul? Organizarea primei ediţii a unei competiţii sportive care, cu siguranţă, va intra în tradiţia locală. Vorbim despre „Cupa Primăverii la Fotbal”, un eveniment dedicat copiilor din localitate şi din comunele învecinate, o sărbătoare a primăverii, a tinereţii, a mişcării şi voiei bune.
Florin Pelin, primarul comunei Tomşani: „Se simţea nevoia, în localitatea noastră, de un asemenea eveniment pe care să în dedicăm copiilor, tinerilor din Tomşani. Iar momentul ales este cum nu se poate mai bun. Acum, când natura renaşte iar soarele te îmbie să stai afară e un prilej bun ca elevii să lase, pentru câteva ore, calculatoarele, tabletele şi telefoanele mobile şi să alerge, să facă mişcare, participând la o competiţie în care, la final, cu toţii se vor declara câştigători. Organizăm acest concurs care, cu siguranţă, va deveni o tradiţie alături de domnul Iuliu Ştefan, cadru didactic al Şcolii Gimnaziale Tomşani, căruia, pe această cale, îi mulţumim pentru implicare şi dăruire. Acest concurs sportiv va fi, de ce nu, şi o rampă de lansare pentru cei mai buni tineri sportivi din localitate, pentru iubitorii fotbalului, aceştia având şansa de a demonstra, în faţa întregii comunităţi, cât sunt de buni. Le urez succes tuturor copiilor care vor participa la acest eveniment!”
La turneul „CUPA PRIMAVERII ” la fotbal vor participa echipele școlilor gimnaziale : Tomșani, Loloiasca, Ceptura și Drăgănești.
Locul desfăşurării evenimentului este terenul de fotbal din incinta „PARCULUI MAGULA”, concursul urmând a începe la ora 10:00.
Echipele participante vor fi premiate cu diplome, cupe și premii (mingi de fotbal, mănuși de portar, jambiere). De asemenea, vor fi premiaţi „jucătorul competiţiei” şi „portarul competiţiei”.
Concursul se desfășoară pe sistem cu semifinale, finala mică și finala mare.
Competitia este destinata elevilor din clasele V-VIII și are ca scop valorificarea pasiunii copiilor pentru fotbal, pentru mișcare și competiție.