Curăţenie generală în zonele Republicii, Vest şi pârâul Dâmbu

Redactia -

Curăţenie generală în zonele Republicii, Vest şi pârâul Dâmbu

Primăria Municipiului Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești și operatorul de salubritate, împreună cu S.C. “Servicii de Gospodărire Urbană  Ploiești” SRL, continuă programul de Curățenie pe cartiere, în municipiul Ploiești.

Astfel, în săptămâna 24-28.07.2017, activitatea de curățenie se va desfășura în următoarele zone, după cum urmează:

  • Cartier Republicii  (Piața Mihai Viteazul  – str. Constantin Brezeanu – Sos Nordului);
  • Cartier Republicii  (Sos. Vestului – str. Zidari – Piața Mihai Viteazul) ;
  • Cartier Vest I (str. Moldoveanu Marian – str. Eremia Grigorescu – str. Arhip Nicolae);
  • Zona Pârâu Dâmbu.

Programul de “Curățenie pe cartiere, în municipiul Ploiesti este o acțiune amplă, care vizează efectuarea unei curățenii generale în toate cartierele orașului nostru, până la finele lunii august a.c..

Operațiunile derulate de către operatorul de salubritate și S.C. “Servicii de Gospodărire Urbană  Ploiești” SRL vor include activități de  măturat pe străzi, alei, parcări, locuri de joacă, cosirea spațiilor verzi, a aliniamentelor stradale, peluzelor și a locurilor de joacă, precum și degajarea perimetrelor respective de deșeurile vegetale rezultate.

De asemenea, se vor executa acțiuni de tundere gard viu, greblat spații verzi blocuri, aliniamente stradale, peluze, locuri de joacă și strângere a gunoaielor din spațiile amintite.

Facem precizarea că, activitățile de curățenie programate se pot modifica în funcție de condițiile meteorologice.

Poliția Locală Ploiești va sprijini acțiunile întreprinse în cadrul acestui program, cu echipaje care vor patrula în vederea identificării și sancționării persoanelor ce nu respectă normele de curățenie pe domeniul public.

Primăria Municipiului Ploiești le mulțumește tuturor cetățenilor care susțin această inițiativă, rugându-i ca, în continuare, să participe la această acțiune, în paralel cu operatorul de salubritate și SC SGU Ploiești SRL, pentru un oraș mai frumos și mai curat.