Cursuri de calificare preparator conserve, în vederea angajării la fabrica SC Bio Processing SRL din Vălenii de Munte

Mihai Ciobanu -

Cursuri de calificare preparator conserve, în vederea angajării la fabrica SC Bio Processing SRL din Vălenii de Munte

Primăria oraşului Vălenii de Munte anunţă doritorii de posibilitatea calificării sau recalificării în meseria de preparator conserve, legume si fructe – curs de calificare de nivel I – 360 de ore

Condiții minime de accesare a cursului: Candidații la curs trebuie să fie absolvenți ai ciclului gimnazial. Patru persoane dintre absolvenții acestui curs vor fi angajați în cadrul fabricii de conserve din legume și fructe, SC Bio Processing SRL, în parcul industrial Vălenii de Munte.

Cursurile sunt organizate pentru următoarele categorii: familii cu peste 2 copii, femei( aflate in situație de risc), familii monoparentale, persoane care trăiesc din venitul minim garantat, persoane cu dizabilități, persoane de etnie roma, tineri peste 18 ani care părăsesc sistemul instituționalizat de protecție a copilului.

Inscrierile se fac pana pe data de 30 iunie, grupa maximă de 14 de persoane, cursurile sunt gratuite și vor avea loc în Vălenii de Munte, la Centrul Cultural Valeni !
Detalii privind dosarul de inscriere si subventia pentru participanti puteti gasi la sediul Centrului Cultural Vălenii de Munte.