Cursuri gratuite de dans, canto şi pictură pentru copiii din comuna Scorţeni

Redactia -

Cursuri gratuite de dans, canto şi pictură pentru copiii din comuna Scorţeni

În incinte recent modernizate şi dotate cu aparatură şi mobilier – toate noi, instituţia Căminul Cultural Scorţeni a devenit un adevărat pol de atracţie pentru toţi copiii şi tinerii talentaţi şi dornici de învăţare din localitate. Graţie unui proiect al autorităţilor locale, toţi copiii din localitate care doresc să urmeze diferite cursuri o pot face la Căminul Cultural, absolut GRATUIT.
Vorbim despre cursuri de Canto popular, Pictură – desen şi Dansuri populare, cursuri la care participă zeci de copii din toate satele componente ale comunei Scorţeni. Iar rezultatele obţinute nu fac decât să îi bucure atât pe organizatori, cât şi pe copii şi părinţii lor. Graţie acestor cursuri mulţi copii au reuşit să renunţe la calculator pentru câteva ore săptămânal şi să participe la aceste activităţi care i-au ajutat să-şi descopere talente pe care, poate, nu le cunoşteau, fie că vorbim de pictură, de dans sau de canto.
Vă dăm şi un exemplu: în data de 14.05.2016, Căminul Cultural Scorţeni a participat cu Ansamblul de dansuri „Datina Scorţeni” la Festivalul Concurs – „Să fim noi păstrătorii tradiţiilor” – ediţia a IV-a de la Adunaţi (Breaza), acolo unde s-a obţinut la secţiunea Dans Popular premiul doi, iar la Canto menţiune.