Da, s-a ales interimatul! Posesor de licență PRO și aflat și la îndemână, Octavian Grigore o va conduce pe Petrolul (numai) la meciul de la „U” Cluj! Va aduce Tavi… miracolul?

Dragos Trestioreanu -

Da, s-a ales interimatul! Posesor de licență PRO și aflat și la îndemână, Octavian Grigore o va conduce pe Petrolul (numai) la meciul de la „U” Cluj! Va aduce Tavi… miracolul?

Pe repede înainte, așa cum era și firesc, ultimul meci din sezonul regular, cel de la Cluj, contra Universității, aproape bătând la ușă, fiind programat duminică, 28 martie 2021, la 15.00, la aceeași oră cu restul partidelor având implicații asupra calificării în play-out, conducerea executivă a Petrolului a percutat rapid. Evident, în vederea înlocuirii de urgență a staff-ului tehnic demisionar. Așa cum se anticipa, fiind o soluție absolut la îndemână, șef al academiei de copii și juniori a clubului găzarilor, și beneficiind și de licența PRO, Octavian Grigore a fost ales în funcția ocupată de Viorel Moldovan, cel care s-a despărțit, amiabil, de Petrolul, luni dimineață, pe 22 martie.

După cum am scris ieri pe www.gazetaph.ro, surse bine informate indicându-ni-l pe Tavi Grigore în pole-position de a deveni tehnician principal al „lupilor”, acesta va fi ajutat, la partida din Ardeal, de către secundul Ciprian Pura și de antrenorul de portari Cătălin Grigore. Ultimii doi au figurat printre colaboratorii lui Moldovan. Ca noutăți, siteul www.fcpetrolul.ro anunță că, alături de cei doi mai sus-nominalizați, au mai fost detașați, ca secund, și Gheorghe Liliac, iar ca preparator fizic, Lucian Nedelcu. De reamintit că Liliac este antrenorul echipei de juniori „U 17” a Petrolului, cea care a detronat recent liderul neînvins din Liga Elitelor, Viitorul Constanța! Cum partidele de profil se dispută, de obicei, duminica, zi acum și a confruntării de la seniori, să se fi decis să se ocupe de partida celor de la „U 17” tot Marius Manolache, antrenorul celor de la „U 19”? Pisibil, fiindcă acesta cunoaște foarte bine trupa juniorilor așa-zis mici, având-o sub comandă până vara trecută!

„Vreau să arătăm că suntem o echipă bună și că putem câștiga la Cluj, acesta fiind obiectivul nostru pentru următorul joc, indiferent de locul pe care îl ocupăm în acest moment în clasament” – declară pentru siteul clubului găzarilor nou-înscăunatul. Octavian Grigore știe că șansa lui de eventuală continuare la cârma Petrolului ar fi, probabil, un succes în dauna lui „U”, contracandidată la calificarea în play-off, „lupii” mai având încă șanse matematice de a ajunge în aceeași fază. Puține, dar care există, totuși! Pe același site se mai notează însă că, până la debutul play-off-ului sau a play-out-ului, se va decide, după analizarea tuturor variantelor, numele viitorului antrenor principal al „galben-albaștrilor”. Se lasă astfel, clar, a se înțelege că actualul staff are doar statutul de interimat, iar asta exclusiv pentru un singur meci! Să vedem dacă decidentul va avea mână mai bună, pentru faza a doua a întrecerilor, decât în ultimele două campionate și jumătate!

Foto: www.fcpetrolul.ro și www.sport.ro