Dacă promovare online nu e, nimic nu e! Înscrie-te în Proiectul [email protected] – Laboratorul digital și dezvoltă-ți competențele digitale!

Daniel Dimache -

Dacă promovare online nu e, nimic nu e! Înscrie-te în Proiectul DigiL@b – Laboratorul digital și dezvoltă-ți competențele digitale!

Ai o afacere sau ești angajatul unei întreprinderi mici sau mijlocii din regiunea Nord-Est, Sud-Est sau Sud-Muntenia? Ai nevoie să-ți promovezi compania online? Ai ocazia să înveți cum să o faci cel mai bine înscriindu-te în proiectul “[email protected] – Laboratorul digital”  implementat de Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România.

Și pentru a fi siguri că avem cele mai bune soluții, învățăm de la cei mai buni: programul de formare este dezvoltat în colaborare cu Google Atelierul Digital. Cei interesați pot să învețe sau să-și perfecționeze aptitudinile în construirea unei campanii de marketing digital, în folosirea social media și Youtube pentru promovarea afacerii. Pornim de la lucruri simple, cum ar fi profilul online al companiei si mergem până la protecția acesteia împotriva atacurilor cibernetice.

Cele 360 de persoane așteptate să acceseze acest program vor avea la dispoziție o aplicație mobilă care va constitui suportul procesului de formare și va avea integrată partea practică a cursului împreună cu conținutul digital multimedia.

În plus, cei interesați pot afla secretele promovării online de la Ambasadorii Digitalizării:   dezvoltatori, profesioniști și pasionați de aplicații și gadget-uri inovatoare, furnizori de soluții de digitalizare, care se vor reuni in trei evenimente regionale Tech Day.

Primul eveniment va avea loc la Ploiești, pe data de 4 martie, începând cu ora 10:30, la Centrum Conference & Ballroom, și îl va avea ca moderator pe Adrian Măniuțiu, fondator PhotoMedia și ca invitați pe Ana Medeșan, Finnish Teacher Training Center, Mădălin Dumitru, Cyber Smart Defence, Ana Crețu, BCR InnovX, Alin Daniel Iftemi, Modex si Adrian Măniuțiu, PhotoMedia Management, EM360 cu Adi Măniuțiu, Ambasadori ai Digitalizării. Invitați speciali vor fi Florin Jianu, Președinte Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici si Mijlocii din România si Răzvan Bologa, Nexlab.tech.