Dalkia a pornit căldura în Ploieşti

Redactia -

Dalkia a pornit căldura în Ploieşti

Ţinând cont de temperaturile înregistrate în ultimele zile, Dalkia Termo Prahova anunţă că în dimineaţa zilei de joi, 1 noiembrie 2012, va demara sezonul de încălzire 2012 – 2013 în Municipiul Ploieşti, fiind îndeplinită condiţia legală pentru luarea acestei măsuri (media temperaturilor înregistrate în intervalul 18:00 – 06:00 timp de 3 zile consecutive să fie mai mică de 100C).

Revenim cu rugămintea ca Asociaţiile de Proprietari care încă execută lucrări la instalaţiile interioare de căldură să ne comunice în cel mai scurt timp data la care acestea vor fi finalizate, pentru ca tehnicienii nostri să poată încarca ai pune în funcţiune instalaţiile de încălzire, pe baza unei programări prealabile.

Asociaţiile de proprietari care au datorii din sezonul trecut şi care nu au dorit sa intre în programul de eşalonare a platii debitelor nu vor primi energie termica pentru incalzire. Ca intotdeauna, societatea noastra ramane in continuare deschisa la dialog in asa fel incat, in cel mai scurt timp posibil, sa se identifice solutiile optime pentru toate partile implicate.

Pentru informaţii suplimentare, clienţii noştri ne pot contacta la Centrul de Apel non–stop al Dalkia, la numerele 0 800 800 255 (gratuit, reţeaua Romtelecom) şi 0244 408 888 (tarif normal, orice reţea de telefonie fixă sau mobilă), pe adresa de poştă electronică [email protected] sau la Biroul Relaţii Clienţi (Str. Văleni, nr. 1-3, bloc 33 IK, parter).