Dan Negru, mesajul zilei de la Ploieşti: Cândva am avut aici prima rafinărie de petrol din lume

Redactia -

Dan Negru, mesajul zilei de la Ploieşti: Cândva am avut aici prima rafinărie de petrol din lume
Vedeta TV Dan Negru a transmis un mesaj de la Ploieşti, în contextul tragediei de sâmbătă seara de la Crevedia, acolo unde o explozie la o staţie GPL ilegală a produs zeci de victime.
 
„Banii sunt motivul pentru care șoferii trec la alimentarea cu GPL, gazul care a explodat la Crevedia. In Europa circulă vreo 28 milioane de mașini cu GPL din care vreo 15 milioane sunt Dacii ! În ultimele zile, prețul carburanților a crescut din vina lăcomiei distribuitorilor care profită de perioada concediilor in care consumul e mare. De asta GPL e soluția multora! De asta sunt zeci de stații ilegale GPL prin toată țara.
 
Cândva am avut in Ploiești prima rafinărie de petrol din lume. Consumul mediu anual în Romania este de 7 milioane de tone de carburanți. Doar două treimi se mai produc în cele trei rafinării din țară, restul se importă. Noi, cei cu prima rafinărie de petrol din lume!
 
Cândva…”, a transmis Dan Negru pe Facebook, ataşând o fotografie cu placheta de la UPG Ploieşti care marchează faptul că în municipiul nostru a fost înfiinţată prima rafinărie de petrol din lume.