Daniel Capră: “Relaţiile dintre FC Petrolul şi Primăria Ploieşti sunt foarte bune”

Redactia -

Daniel Capră: “Relaţiile dintre FC Petrolul şi Primăria Ploieşti sunt foarte bune”

Daniel Capră, preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Petrolul Ploieşti şi, totodată, acţionarul majoritar al clubului, a infirmat faptul că între gruparea pe care o conduce şi Primăria Municipiului Ploieşti ar exista un “scurt-circuit”, aşa cum au lăsat să se înţeleagă mai multe informaţii apărute în presă.

 

„Constat că s-a creat o tensiune artificială, care nu poate face bine echipei înaintea unor meciuri extrem de importante. Într-adevăr, antrenorul Cosmin Contra şi jucătorii au vrut să se întâlnească cu domnul primar Iulian Bădescu pentru a afla de la dânsul cum stau lucrurile în ceea ce priveşte plata primelor pentru atingerea obiectivelor de performanţă din sezonul trecut. S-a discutat despre varianta ca, în măsura posibilităţilor, să se încerce ca sumele respective să fie deblocate mai devreme. Nu a fost vorba, însă, de niciun scandal şi, aşa cum a precizat şi Cosmin Contra, declaraţiile sale au fost greşit interpretate.

Din punctul nostru de vedere, relaţiile dintre FC Petrolul Ploieşti şi Primăria Ploieşti sunt unele foarte bune, chiar dacă, din ce îmi dau seama, constat că în ultima perioadă există persoane atât din jurul meu, cât şi din jurul primarului, care caută să destabilizeze aceste relaţii”, a precizat Daniel Capră prin intermediul site-ului clubului www.fcpetrolul.ro.