Daniel Niculae (UNPR): „Adrian Dobre e ca un copil legat de poala mamei”

Redactia -

Daniel Niculae (UNPR): „Adrian Dobre e ca un copil legat de poala mamei”

Daniel Niculae, președintele UNPR Prahova, a făcut o declarație şi la adresa lui Adrian Dobre, candidat la CJ Prahova:

”Dobre Adrian este cel mai slab prefect pe care l-a avut Prahova și asta din cauza rolului de pion pe care i l-au atribuit cei care l-au urcat în acea funcție, pentru exercitarea căreia nu a avut nici calități, nici curajul necesar. Un rol de pion, mutat de alții pentru a-și satisface interesele, pe care și l-a asumat perfect. Altcineva a luat decizii în locul lui Dobre Adrian. El nu o poate face singur. Analizând întreaga sa prestație nu putem observa decât că fostul prefect a acționat doar ca un copil neajutorat legat de poala mamei,capabil să ia o decizie, să aibă o poziție, să facă o declarație, doar după ce i se trasa la partid, deși funcția de prefect ar trebui să fie apolitică.

Noi, cei de la UNPR, i-am cerut în mai multe rânduri lui Dobre Adrian să-și exercite atribuțiile și obligațiile legale, inclusiv pentru punerea în aplicare a unei hotărâri a guvernului pe care îl reprezenta în teritoriu, privind Coșul de solidaritate, prin care circa 200.000 de pensionari prahoveni ar fi putut primi produsele alimentare esențiale la costuri mult reduse față de piața liberă. Nu a făcut-o pentru că așa i s-a spus de la partid și nici nu credem că era capabil să organizeze o activitate mai complexă.

În aceste condiții, de incapacitate profesională și de aservire totală politicului, e clar că Dobre nu putea fi mai mult decât un prefect de paie, un panou de comandă al conducerii PD-L. Nu vedem cum Dobre Adrian ar fi altceva în funcția de președinte de consiliu județean la care candidează decât nu spunem o marionetă, ci mai degrabă un copil neajutorat condus de mama lui. Însă, de data aceasta, în mâinile sale va ține bugetul județului, adică banii dumneavoastră. Atenție în mâinile cui lăsați banii dumneavoastră, stimați prahoveni”, a încheiat Daniel Niculae, președinte UNPR Prahova și candidat la Consiliul Județean Prahova.