Daniela Lica și echipa de robotică a CN ”IL Caragiale” Ploiești, succes epic. Vor reprezenta România la CM de la Huston!

Daniel Dimache -

Daniela Lica și echipa de robotică a CN ”IL Caragiale” Ploiești, succes epic. Vor reprezenta România la CM de la Huston!
Echipa de robotică a Colegiul Național ”Ion Luca Caragiale”, Ploiești a obținut marele premiu Inspire Award 1, la Olimpiada Națională de Robotică First Tech Challenge organizată de asociația ”Nație prin Educație”, desfășurată la București 1-3 aprilie 2022.
In urma acestui rezultat echipa va reprezenta Romania la faza ințernațională a competiției ce va avea loc la Huston, Statele Unite ale Americii, între 20-24 aprilie 2022, a informat Inspectoratul Județean Școlar Prahova.
 
Componența echipei:
Team leader: Georgescu Sebastian
Departament PR: Andronache Mădălina, Neagoe Rareș, Barbu Antonia, Bîcin Anelisse
Departament Programare: Săndulescu Alexandru, Cimpoiașu Mihail
Departament Construcție: Andraș Alin, Popescu Alexandra, Dinu Vlad, Enache Gabriel
Departament Proiectare 3D: Ristea Codrin, Crețu Sebastian
Mentorii echipei: Tudor Avram, Ștefan Soare și prof. Daniela Lica
 
 
”LOCUL I🥇la Etapa Națională de Robotica BRD FIRST Tech Challenge Romania. Ne clasăm pe primul loc după ce am câștigat PREMIUL INSPIRE 1 cât și participarea în semifinală împreună cu Quantum Robotics #14270 @IGNITE.
Mulțumim și sponsorilor care ne-au fost alături în această călătorie cu destinația SUA!
Astfel, ne calificăm la Campionatul Mondial de Robotica din Houston, Texas🇺🇸(20-23 aprilie). Suntem profund recunoscători Natie Prin Educatie pentru organizarea incerdibilă a campionatului. HAI ROMÂNIA🇷🇴” – a scris pe pagina sa de facebook prof. Daniela Lica, cel mai performant și titrat dascăl din județul Prahova.