Dans în ploaie, cu Team Alimtex. MFC Ploiești a făcut „scor de maidan” cu una dintre echipele vedetă din LMF Prahova!

Dragos Trestioreanu -

Dans în ploaie, cu Team Alimtex. MFC Ploiești a făcut „scor de maidan” cu una dintre echipele vedetă din LMF Prahova!

Pe terenul 1 al bazei sportive Kiru Sport, din incinta Parcului Tineretului, pe o ploaie măruntă care a picat din belșug la ora meciului, MFC Ploiești a întâlnit-o pe ocupanta locului secund al ierarhiei primului eșalon al Ligii de Minifotbal Prahova, Team Alimtex. Un meci în care se părea că ultima ar fi fost favorită, ținând cont de pozițiile din clasament, MFC fiind plasată mai jos.

Cele trei puncte puse în joc i-au motivat însă pe băieții pregătiți de antrenorul-jucător Gabriel Georgescu, MFC-ul având prima ocazie de gol în minutul 7, la șutul lui Cristian Arnăutu mingea lovind bara din dreapta a porții adverse. Șapte minute mai târziu, Dănuț Iancu, unul dinte golgheterii vicecampioanei de toamnă a Ligii A Prahova, CS Blejoi, a deschis scorul. Apoi, tot el, în minutul 15, a executat o lovitură de la margine către coechipierul (și) de la Blejoi, Eugen Rudaru, cel care a înscris, spectaculos, din foarfecă, lăsându-l pe portarul echipei Team Alimtex ca la dentist! Scorul pauzei a fost fixat de Gabriel Năstase, alias „Belo”, în minutul 18. Cel de-al treilea echipier al CS Blejoi din lotul MFC-ului a finalizat superb, printr-un șut din voleu, de la 13 metri.

În repriză secundă, trupa lui Georgescu s-a distanțat și mai mult pe tabelă din minutul 24, atunci când a punctat fostul petrolist Alexandru Crăciun. Ulterior a fost un  veritabil tir, în decurs de șase minute, la buturile oponenților, Arnăutu (28), Năstase (tot 28) și Crăciun (31 și 33) ducând scorul la un aproape neverosimil 8-0! Către finele unei reprize, a doua, dominată da capo al fine de MFC Ploiești, aceiași Iancu (36) și Arnăutu (39) au stabilit rezulatul final: 10-0!!! A fost un succes limpede obținut de MFC, în dauna uneia dintre echipele tari ale campionatului LMF Prahova, dar care a prins o zi de coșmar, neieșindu-i absolut nimic.

După acest succes, MFC Ploiesti a acumulat 23 de puncte, având un golaveraj de 62-30 și se putea lăuda, și în continuare, cu al doilea atac al întrecerilor Ligii A din LMF, după liderul Chedra-Tax Doelpan. Ulterior, învingătorii au bifat și restanța cu Petrolul 95, pe care au pierdut-o însă la limită, scor: 1-2, meci a cărui cronică se va posta în cel mai scurt timp.

Foto: www.mfcploiesti.hornexpert.ro