Daruri pentru Roxana Alisia, un spectacol ”maraton” plin de emoţii şi surprize

Daniel Dimache -

Daruri pentru Roxana Alisia, un spectacol ”maraton” plin de emoţii şi surprize

Vineri seară, în Sala Europa a Consiliului Judeţean Prahova a avut loc un spectacol caritabil (maraton) pentru o fetiţă, în vârstă de 6 ani, din comuna Boldeşti-Grădiştea, diagnosticată crunt, încă de la naştere cu ”Sistem stomic numitor pentru colostomie stânga„, în termeni populari cu probleme cu tranzitul intestinal, intestinul gros este inflamat, nemaiputând face tranzitul intestinul subţire şi anus. 

Bolile asociate acestui diagnostic sunt Sindrom plurimalformativ şi atrofie de esofag cu fistule. 

Ultima boală este un defect congenital al esofagului care presupune discontinuitatea acestuia şi limitarea pasajului bolului alimentar din cavitatea bucală în stomac. Fistulă esotraheala însoţeşte atrezia de esofag în majoritatea cazurilor. 

A fost o seară plină de emoţii şi surprize, graţie colegului, inimosului jurnalist Gabi Dima, organizatorul evenimentului de vineri şi a multor altor acţiuni umanitare similare, iar micuţa Roxana Alisia, o scumpete de fetiţă, frumoasă şi delicată, a fost prezentă în primul rând al sălii, alături de familia sa.

Spectacolul (caritabil) maraton s-a desfăşurat pe parcursul a peste 4 ore şi 30 minute, plin de emoţii (atât pentru familie cât şi pentru artişti), cu momente muzicale şi de dans, încheiat cu un superb moment de stand up comedy realizat de Dan Enache (Calatoriciul), fost concurent la emisiunea tv IUmor. 

Multe cadouri dulci pentru toată lumea. 

Pe lângă faptul că a urcat pe scena peste 10 artişti şi trupe de dans, sponsorii au asigurat şi surprize dulci pentru toţi cei prezenţi. 

Multă vată pe băţ (gratuită) şi candy bar puse la dispoziţie de” Vată pe băţ la Piticu” Sugubăţ, multe dulciuri de la SC Reci şi Calde SRL şi persoane apropiate site-ului Info Ploieşti City, persoane care doresc să-şi păstreze anonimatul. 

Pe lângă momentul special de stand-up comedy, a mai fost unul, o demonstraţie de prim ajutor al reprezentanţilor ISU Prahova. 

Suma stransa in urma spectacolului ii va asigura necesarul  de pungi pentru cu evacuare pentru colostomie şi ileostomie pentru 3 luni.

Reamintim ca necesarul lunar, ajunge  la 40-50 pungi.

Pe lângă acestea mai are nevoie de o cremă specială de curăţare.

Recomandat fiind pungi şi cremă de la producătorul Welland.

De asemenea, mai are nevoie de o cremă şi dezinfectant pentru piele marca Comfeel Cleanser.

A prezentat inegalabilul Sorin Buduleanu (Funtastic Fiesta). 

Eduard Stoica, TORKY (Alin Stanciu), Laura Bucataru, Crina şi Alin David, Fabiana Vuta, Ciprian şi Antonia Duda, Fratele Tase, Leonard Dedu, Luana Petrică, AMC, Dragoş Mihai, Marlen Mery, Andrey Mihai, Mihai Dragoş, Marian Dumitru. 

Au dansat trupele: Sophy Dance, Just Dance, Ansamblul Kymata al Uniunii Elene din România, Căminul Cultural Valea Călugărească. 

Organizatori: Info Ploieşti City, DJ Marian Anghel, MediaSud.ro în colaborare cu Consiliul Judeţean Prahova. 

Parteneri/sponsori: Funtastic Fiesta, RECI şi CALDE, Cabinetul individual de Psihologie Cătălina Dan, Fitness Club Nico, Salon Eden Ploieşti, Vată Pe Băţ La Piticu’ Şugubăţ, Errebi Internaţional, Pro Daria Optică Medicală, Life Time Events. 

Parteneri media: 

Prahova-news.ro, Gazeta de Prahova, Radio Enigma România, Reporter Prahovean, Ziarul Prahova, emisiunea Generaţia lui John, VP TV. 

Partener foto: Andrei Graţie (PhotoStudio Ploieşti). 

Sonorizare: Iulian Petrescu 

Foto: PhotoStudio Ploieşti 

Cei care doresc să ajute financiar familia o pot face în contul bancar: 

Cont IBAN: RO36RNCB0213125987150001 pe numele Casalean Maria Corina 

Mai multe detalii şi imagini de la eveniment pe ziarul online, furnizate chiar de Gabi Dima: 

http://infoploiesticity.ro/eveniment/3248-daruri-pentru-roxana-alisia-un-spectacol-maraton-plin-de-emotii-si-surprize.html