De astăzi, Paul Antoche nu mai este „lup”. Fotbalistul din Vatra Dornei va deveni în curând „marinar”. O „legiune” de foști petroliști la Farul!

Dragos Trestioreanu -

De astăzi, Paul Antoche nu mai este „lup”. Fotbalistul din Vatra Dornei va deveni în curând „marinar”. O „legiune” de foști petroliști la Farul!

Așa cum www.gazetaph.ro a scris ieri, mijlocașul central Paul Antoche (foto, la titlu, alături de președintele executiv Cristi Vlad, la prezentare) a rupt astăzi, 28 ianuarie 2019, contractul cu FC Petrolul, fotbalistul originar din Vatra Dornei transferat la echipa fanion a Ploieștiului și a Prahovei în vara anului 2017, odată cu promovarea în Liga a III-a, alegând să plece definitiv de la clubul găzarilor. Al 13-lea jucător despărțit de ploieșteni în această iarnă, Antoche va semna, curând, un contract întins pe un an și jumătate cu SSC Farul, trupa antrenată de Petre Grigoraș și Mihai Dinu și finanțată de Ciprian Marica și Primăria municipiului Constanța.

Lui Antoche, intrat în ultimele șase luni de angajament, conducerea „lupilor” i-a propus un împrumut, însă el a ales plecarea definitivă, fiind atras de „proiectul de la Farul”. Paul își dorește totuși ca Petrolul să promoveze la vară, deoarece „am trăit o perioadă frumoasă la Ploiești, am fost o familie acolo, la Petrolul, până la un punct, dar nu mai puteam rămâne <> undeva unde nu mai eram dorit. Viața merge oricum înainte”!

Reamintesc că Paul Antoche va redeveni coechipier, la Farul, cu mijlocașul ofensiv Georgian Păun (foto sus, în text) și cu portarul Raul Avram (foto jos, în text), el mai fiind coleg de echipă cu ambii la FC Petrolul Ploiești. Se speră ca toți cei trei foști „lupi” să contribuie la salvarea de la retrogradare a unui nume de tradiție din fotbalul românesc, nelăsat să moară, ca și Petrolul, de suporteri! Interesant este că, dacă un alt fost petrolist, Gabriel Frîncu, nu și-ar fi reziliat, recent, contractul cu Farul, și nu ar fi trecut la Metaloglobus București, la gruparea păstorită de Marica ar fi evoluat, în ultimele 17 etape din actuala ediție din L2, patru foști ecoechipieri de la FC Petrolul, din al treilea eșalon!

Foto: www.fcpetrolul.ro