Veolia a plecat de la FC Petrolul, dar nu părăsește sportul din Ploiești. A lăsat fotbalul pe teren mare pentru cel de pe teren mic, MFC fiind beneficiara!

Dragos Trestioreanu -

Veolia a plecat de la FC Petrolul, dar nu părăsește sportul din Ploiești. A lăsat fotbalul pe teren mare pentru cel de pe teren mic, MFC fiind beneficiara!
„Președintele Asociația Clubul Sportiv MFC Ploiești, Gabriel Georgescu, a semnat prelungirea contractului de sponsorizare cu Veolia România, pentru încă un sezon! Brandul Veolia este alături de echipa MFC Ploiești încă din anul 2019, iar susținerea pe care a oferit-o echipei galben-negre a adus numai rezultate notabile. Așa cum ar fi participările la turnee naționale organizate de Federația Română de Minifotbal, precum Cupa României, Supercupa României și Campionatul Național. Toate acestea au fost încununate de clasarea în Top 16 al celor mai bune echipe din România, la minifotbal. Mergând pe sloganul Campionii crează campioni, Veolia oferă tot sprijinul de care au nevoie Daniel Iancu și coechipierii săi pentru a performa. Astfel încât, în cel mai scurt timp, MFC Ploiești să devină campioană a Ligii de MiniFotbal Prahova. Tricoul echipei MFC Ploiești va împrumuta din culorile brandului Veolia și la meciurile din următorul sezon. Ba mai mult decât atât, pe acestea se va găsi și logoul bine cunoscutei companii” – acesta este comunicatul ACS MFC Ploiești, una dintre combatantele minifotbalului local.
Reamintesc că, după ce a fost partener finanțator al FC Petrolul Ploiești, din anul 2017 și până la jumătatea lui 2021, iar apoi, până la finele sezonului în care s-a reușit promovarea în Liga 1, ca sponsor principal, Veolia România a fost alături de MFC Ploiești vreme de patru sezoane. Deci, Veolia nu a părăsit definitiv sportul prahovean, ci numai a continuat să fie alături de fotbalul de pe teren mic, cel de minifotbal, renunțând la sponsorizarea celui desfășurat pe teren mare. Vestea este bună pentru iubitorii acestei ramuri a sportului rege, simpatizanții săi, tot mai numeroși, visând la un titlu și o Cupă a României și la nivel național, cu Veolia împreună!