De marţi, 30 iulie 2013, biletele pentru meciul tur cu olandezii se pot achiziţiona şi de la casele speciale de la”Ilie Oană”

Redactia -

De marţi, 30 iulie 2013, biletele pentru meciul tur cu olandezii se pot achiziţiona şi de la casele speciale de la”Ilie Oană”

Începând de vineri, 26 iulie 2013, organizatorii primei manşe din turul III preliminar din Europa League, dintre SC FC Petrolul Ploieşti şi Vitesse Arnhem, au pus în vânzare biletele pentru acest joc, deocamdată numai prin reţeaua Eventim – notează siteul clubului găzarilor. De marţi, 30 iulie, de la ora 10.00, se pot achiziţiona însă tichete pentru partida de joi, 1 august, ora 19.00, în direct pe primul canal al postului de televiziune DigiSport, şi de la casele speciale amplasate în spatele peluzei I, de pe strada Alexandru Vlahuţă.

Iată care sunt preţurile la care pot fi cumpărate bilete pentru disputa cu Vitesse: la peluze – 12 lei, la tribuna II – 25 de lei, la tribuna I – 35 de lei, la tribuna 0 – 60 lei. Poseorii de abonamente vor avea acces la acest meci pe baza cardului achiziţionat pentru sezonul 2013-2014. În vederea evitării aglomeraţiei de la casele de bilete, SC FC Petrolul sugerează ca tichetele pentru turul cu Vitesse să fie cumpărate din cît mai din timp.

Reamintim că returul de la Arnhem se va desafăşura pe arena GelreDome pe data de 8 august, la o oră pe care organizatorii locali o vor anunţa la momentul potrivit. Pentru că urmează, peste câteva zile, o confruntare dificilă cu una dintre echipele de top din Eredivisie (a ocupat locul 4 în ediţia 2012-2013), jucătorii, antrenorii şi întreg staff-ul de la SC FC Petrolul Ploieşti aşteaptă ca disputa de pe 1 august, la exact două luni după adjudecarea trofeului Cupa României, să se disputa, cum se spune, cu casa închisă. „Lupii” vor avea nevoie de suportul moral al simpatizanţilor lor, un rezultat bun în prima manşă putând conduce la atacarea cu mai multe şanse a calificării în play-off, după desfăşurarea returului din Olanda.