De unde pot fi ridicate formularele pentru ajutorul de încălzire

Redactia -

De unde pot fi ridicate formularele pentru ajutorul de încălzire

Primaria Municipiului Ploiesti informeaza ploiestenii ca isi pot procura noile formulare aferente ajutorului de incalzire a locuintei de la bugetul de stat conform HG 778/2013 pentru modificarea si completarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor OUG 70/2011 privind masurile de protectie sociala in perioada sezonului rece.

Formularele aferente ajutorului de incalzire a locuintei de la bugetul de stat pot fi procurate de la sediul amenajat in incinta Politiei Locale Ploiesti – bdul Independentei nr.21, de la sediului S.C. Dalkia, din str. Văleni, nr. 1-3, bloc 33 IK, precum si de la sediului Uniunii Asociatiilor de Proprietari din str. G-ral Vasile Milea nr.1, Bloc A7 Etaje.

Pentru a veni in sprijinul ploiestenilor, noile formulare pentru ajutoarul de incazire a locuintei de la bugetul de stat pot fi descarcate si de pe pagina de internet a municipalitatii – www.ploiesti.ro – la rubrica actualitate.

Pentru a creste eficienta distributiei, administratorii asociatiilor de proprietari sunt asteptati sa intre in posesia noilor formulare.

Ploiestenii care au nevoie de ajutor in completarea formularelor pot obtine mai multe informatii sunand la numerele de telefon

 0244 384 742 – energie termica

 0244 526 090 – gaze

 0244 543 703 – energie electrica si lemne