De Ziua Învăţătorului, comuna Bărcăneşti a ajutat o fetiţă să lupte pentru viaţă

Daniel Dimache - Social

De Ziua Învăţătorului, comuna Bărcăneşti a ajutat o fetiţă să lupte pentru viaţă

Spectacol deosebit prezentat pe 5 iunie, cu ocazia Zilei Învăţătorului, de către elevii din Bărcăneşti şi cadrele didactice, la Centrul Cultural din comuna Româneşti. Dincolo de frumuseţea momentelor artistice, de bucuria copiilor de a fi împreună, de a recita, cânta, dansa, de a produce momente sportive chiar, ziua a avut o semnificaţie deosebită, aceea de a strânge fonduri pentru ajutarea unei fetiţe în lupta pentru viaţa ei.

Giulia este un înger de fată (căci ce altceva, nişte îngeri, sunt copiii la această vârstă) din clasa I-a a Liceului Tehnologic Agricol Bărcăneşti care luptă cu o grea afecţiune, nedreaptă. Au fost alături de ea colegi, cadrele didactice, părinţi ai altor copii, toţi funcţionarii din administraţia publică, alături de cei doi edili, primarul şi viceprimarul comunei şi pot fi, în continuare şi alţi oameni de bine impresionaţi de povestea tristă a unei fetiţe de clasa I-a care pot face gesturi frumoase în continuare.

Vă prezentăm câteva fotografii de la festivitatea organizată în modernul şi încăpătorul Centru Cultural din satul Româneşti, dat recent în folosinţă.